Η πρώτη, πολυσυζητημένη σεζόν του And Just Like That τελείωσε την Πέμπτη και ένιωσα αμέσως ότι λείπει κάτι από την καθημερινότητά μου. Παρόλα αυτά γέμισα την ημέρα μου με το And Just Like That…The Documentary και μπορώ να πω πως ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος. Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είτε όχι το Sex and The City θα βρίσκεται για πάντα στις συζητήσεις μας και νομίζω πως αξίζει έναν άρθρο για το ντοκιμαντέρ του.

Το And Just Like That… The Documentary είναι μία σύντομη ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας της πρώτης σεζόν. Το ντοκιμαντέρ είναι περιεκτικό, καλύπτει την απουσία της Samantha/Kim Cattrall και μας αφήνει να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους νέους χαρακτήρες του καστ. Φυσικά, αν δε το έχεις δει ακόμα, θα σου πρότεινα κάπου εδώ να σταματήσεις την ανάγνωση, καθώς πρόκειται να ακολουθήσουν SPOILERS.

SJP: «Δεν νομίζω ότι θα ένιωθα άνετα με την Kim Cattrall να επιστρέψει στην σειρά» – And Just Like That…όλες οι ελπίδες μας γκρεμίστηκαν

And Just Like That ντοκιμαντέρ: Αυτά είναι τα highlights του επεισοδίου!

1. Η Sarah Jessica Parker αποθηκεύει τα συνολάκια της ντουλάπας της Carrie στο Garde Robe, ένα «πρώτης κατηγορίας», χώρο αποθήκευσης πολυτελούς μόδας της Νέας Υόρκης. Στην πραγματικότητα, αυτή η πληροφορία δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε, αλλά το να βλέπεις με τα μάτια σου τη σχεδιάστρια κοστουμιών Molly Rogers να μπαίνει στην εν λόγω μονάδα αποθήκευσης, είναι κάτι μοναδικό.

2. Όπως και η Miranda, έτσι και η Cynthia Nixon εισάγει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της σειράς στο ημερολόγιο του τηλεφώνου της, μια συνήθεια που διατήρησε από τον χαρακτήρα της στo Sex and the City, όταν είχε… Blackberry. 

3. Η πρώτη εμφάνιση της LTW (Nicole Ari Parker) στην σειρά ήταν προσεκτικά και στρατηγικά σχεδιασμένη. Σκόπιμα η LTW δεν μπήκε στην κενή «θέση της Samantha». «Δεν αντικαθιστούμε τη Samantha», είπε η Kristin Davis (Charlotte). «Και δεν πρόκειται να αντικαταστήσουμε τη Samantha». 

4. Η SJP αποκάλυψε ότι έχει δει κάθε επεισόδιο μόνο μία φορά.

5. Η Parker και ο King ήξεραν ότι ήθελαν η Nixon να σκηνοθετήσει ακόμα και πριν υπογράψει για το And Just Like That… «Είχα δει τα έργα που έχει κάνει και ήξερα ότι το είχε μέσα της», είπε ο King. Η Kristin Davis αποκάλυψε ότι η Nixon έδωσε ίσως την καλύτερη σκηνοθετική νότα από ποτέ. «Είμαι πολύ αποφασιστικό άτομο και νομίζω ότι αυτό είναι καλό σε έναν σκηνοθέτη», είπε η Nixon και στη συνέχεια, μοιράστηκε όλες τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε στο πλατό.

Φινάλε And Just Like That: Η Carrie επανενώνεται με τη Samantha και δίνει το πρώτο της φιλί μετά τον θάνατο του Mr. Big

6. Απίστευτο, κι όμως αληθινό!: Η σκηνή στο μετρό της Miranda και της Nya ήταν η πρώτη φορά που οι χαρακτήρες του Sex and the City βρέθηκαν στο μετρό.

7. Η τελευταία φορά που το μεγαλύτερο μέρος του καστ είδε τον Willie Garson ήταν στα γυρίσματα της κηδείας του Big. «Η SJP ήταν το μόνο άτομο που ήξερε ότι ήταν άρρωστος», δήλωσε η Nixon. «Δεν ήθελε να το μάθουμε», πρόσθεσε η Davis. 

8. Η SJP έκλαψε μετά το γύρισμα της τελευταίας σκηνής του φινάλε της σεζόν, στην οποία ρίχνει τις στάχτες του Mr. Big από τη «γέφυρα τους» στο Παρίσι.

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News