Καταγγελία κατά του Φιλιππίδη απ’ την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Λένα Δροσάκη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος;

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν καταθέσει την καραγγελία τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και φέρεται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Οι καταγγελίες έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 4/2 στο Σωματείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους»

Το ρεπορτάζ του MEGA για την καταγγελία κατά του Φιλιππίδη:

Ο σύντροφος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες έχει δείξει την έμπρακτη στήριξή του στους συναδέλφους του ενώ έχει μιλήσει και για τη δική του εμπειρία, έκανε το εξής story:

«Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοϊκανοποιειται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, προ ημερών η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open σχετικά με τις καταγγελίες: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ηδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News