Μόλις έσκασε το νέο! Ανακοινώθηκε το πότε θα προβληθεί ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel και δεν είναι καθόλου αυτό που περίμενες να ακούσεις!

Η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει χωρισμένη σε 2 μέρη! Το πρώτο μέρος θα βγει τον Σεπτέμβριο και το δεύτερο τον Δεκέμβριο!

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό τρέιλερ, ο Τόμος 1 έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου και ο Τόμος 2 στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Είναι κάτι παραπάνω από μια μάχη. Είναι πόλεμος. Η αντίσταση επιστρέφει: ο Τόμος 1 στις 3 Σεπτεμβρίου και ο Τόμος 2 στις 3 Δεκεμβρίου 2021

O 5ος κύκλος του La Casa de Papel έρχεται! Δες το τρέιλερ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη νέα σεζόν, προστίθενται δύο νέα μέλη στο καστ: Ο λόγος για τους Patrick Criado (The Invisible Line) και τον Miguel Ángel Silvestre (Sense8, Narcos, Sky Rojo). Στις πρώτες εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει για την 5η σεζόν είδαμε ότι ο Berlin συμμετέχει σε μια μυστηριώδη συνομιλία με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Patrick Criado, η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ότι συνεργάζονται. Ο νέος ηθοποιός εμφανίζεται με γυαλιά και όλο αυτό φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού ο Berlin έχει πεθάνει.

Παράλληλα, αγωνία έχουν όλοι οι φανς της σειράς για το εάν τελικά πεθαίνει κάποιος απ’ τους πρωταγωνιστές και ποιος θα είναι αυτός. Θυμήσου εδώ την εικόνα που είχε κινήσει υποψίες!

This is the end… Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel αποχαιρετούν τη σειρά με μια συγκινητική ανάρτηση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News