Ακουγόταν καιρό, αλλά τώρα είναι επίσημο! Η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Ανακοινώθηκε απ’ το κανάλι, το οποίο την υποδέχθηκε ανακοινώνοντας πως θα λέει σ’ όλους μια γλυκιά καλημέρα.

Μετά το αντίο, γεμάτο δάκρυα, που είπε στον ΑΝΤ1 έπειτα από συνεργασία χρόνων, η γνωστή παρουσιάστρια μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου.

«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά πάνω από όλα άνθρωπο Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη του αυτά τα 9 χρόνια. Σας κοιτάζω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και σας ευχαριστώ όλους. Και ένα ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλα κανάλια… Δεν έχει σημασία γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν…Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο», είχε πει στο κλείσιμο του Πρωινού στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια.

Στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά θα αναλάβει επίσης εκπομπή της πρωινής ζώνης, με τον σταθμό να γράφει στην ανακοίνωσή του πως θα μας λέει φέτος με το δικό της, «μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!».

Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. 

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. 

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News