Το ακούγαμε καιρό, αλλά τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση απ’ τον Alpha. Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πώς διαμορφώνεται πλέον το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού;

Απ’ τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα προβάλλεται μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή στη 1 το μεσημέρι αντί για τις 2 που βγαίνει τώρα.

Παράλληλα, στις 3 θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, ενώ η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων προβαλόταν στη 1 το μεσημέρι, το Pop Up ξεκινούσε στις 13:50 και μετά έπαιζε σειρά σε επανάληψη.

Θυμήσου όσα είχαν γίνει στην πρεμιέρα του Pop Up τον Σεπτέμβριο

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου- Η επίσημη ανακοίνωση

«Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 η Ελεονώρα Μελέτη παραδίδει… την Ώρα για Μελέτη, που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει πλέον στις 15:00.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News.

Από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Ό,τι μας φτιάχνει την διάθεση μπαίνει σε σειρά!».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News