Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-Δες» και την Ζωή Κρονάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό, μαζί με τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και το μωράκι τους.

Το πρωί της Παρασκευής προβλήθηκε στο Happy Day απόσπασμα από τα όσα είπε για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ που θα προβληθεί το Σάββατο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Λένα Δροσάκη και το 10 μηνών μωράκι τους πέρασαν πρόσφατα τον κορονοϊό, κάτι που δεν τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και εύκολο λόγω του μωρού.

Όλα όσα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Σχετικά με το παιδί του ο γνωστός ηθοποιός είπε «Το μωρό μας είναι κοντά 10 μηνών, είναι μωρό μωρό και σιγά σιγά γίνεται ανθρωπάκι οπότε είναι αυτή η περίοδος που φεύγει από την βρεφική του ηλικία και αναπτύσσεται. «Μπουρδουμάκι» το λέμε στο σπίτι για πλάκα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνέχισε μιλώντας για το πώς έζησε αυτή τη «δυνατή εμπειρία» όπως χαρακτήρισε την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Πρόσφατα περάσαμε όλοι κορονοϊό. Ήταν μια δυνατή εμπειρία. Αλλιώς το περνάς αν είσαι μόνος σου, αλλιώς με τη γυναίκα σου, αλλιώς με το παιδί σου. Πόσο μάλλον με μωρό αυτής της ηλικίας, που δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και εξαρτάται απόλυτα από σένα. Ήταν αρκετά ζόρικο. Ήταν μια μικρή περιπέτεια.

Να θυμίσουμε ότι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν στα τέλη του προηγούμενου Ιουνίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών, ενώ ένα μήνα περίπου μετά έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους.

Δες όλα όσα προβλήθηκαν στο Happy Day με όσα είπε ο ηθοποιός:

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκαλύπτει το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News