Αν αναρωτιέσαι τι θα παίζει από σήμερα στη λούπα, ξέρουμε! Το νέο τραγούδι της Adele! Η star έβγαλε νέο κομμάτι μετά από 6 χρόνια και μετράει ήδη εκατομμύρια views, μέσα σε μόνο μερικές ώρες!

Το Easy On Me μπορεί να είναι μόνο μερικές ώρες στον αέρα, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό, που περίμενε πώς και πώς τη μεγάλη επιστροφή της Adele!

Έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια απ’ την κυκλοφορία του άλμπουμ “25”, το οποίο είχε σαρώσει στα βραβεία, και τώρα η Adele κάνει ένα επικό comeback στη δισκογραφία.

Μόλις ανέβηκε στο YouTube και το Instagram της, το τραγούδι συγκέντρωσε αμέσως πολύ θετικά σχόλια απ’ τους θαυμαστές της star!

Η Adele στο νέο της κομμάτι εξομολογείται την προσπάθεια να αλλάξει τον εαυτό της για να λειτουργήσει η σχέση της ενώ ζητάει από τον σύντροφό της να αναγνωρίσει την προσπάθειά της μέχρι το τέλος. Μέχρι που τελικά παραδίνεται στην αποτυχία.

Άκουσε το νέο τραγούδι της Adele και πες μας τη γνώμη σου!

«Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν’ ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά» είχε πει η Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News