Η σειρά κάνει τη δική της επιτυχία γράφοντας μια ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αφού τα τελευταία 2 χρόνια που προβάλλεται έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό. Τώρα, το Άγριες Μέλισσες podcast έρχεται να κατακτήσει και το κοινό των podcasts!

Το soundis.gr και οι Άγριες Μέλισσες εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους και μας συστήνουν τη νέα σειρά podcasts με θέμα τη σειρά.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και φανατικός podcaster, Λευτέρης Χαρίτος, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τη δημιουργία της σειράς επεισοδίων podcast αφιερωμένης «στα πάνω και στα κάτω» της ζωής των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών. Εξομολογήσεις, αστείες στιγμές αλλά και δύσκολα περιστατικά… ξετυλίγονται μέσα από τις συζητήσεις του Λευτέρη Χαρίτου με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, τις αδερφές Σταμίρη, τους Σεβαστούς, τον «δάσκαλο» και πολλούς άλλους. 

Με περισσότερα από 200 τηλεοπτικά επεισόδια και εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε προβολή επεισοδίου στον ΑΝΤ1, οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται να κατακτήσουν και το φανατικό κοινό των podcast στην Ελλάδα μέσα από το SOUNDIS.GR

Απόλαυσε τον Λευτέρη Χαρίτο σε έναν διαφορετικό ρόλο… σε μια εξιστόρηση προσωπικών εμπειριών και συναισθημάτων που χτίστηκαν μέσα… και έξω από το «Διαφάνι», στα χρόνια που μετράει η συνεργασία του με τους συντελεστές. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και η κινηματογραφική αισθητική μεταφέρονται και στο επίσημο podcast της αγαπημένης σειράς με τίτλο «Άγριες Μέλισσες».

Στο πρώτο επεισόδιο ο Λευτέρης Χαρίτος συνομιλεί με τους δημιουργούς της σειράς, τους πρώτους που φαντάστηκαν αυτόν τον «κόσμο του Διαφανίου», την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Μπαίνοντας στα «άδυτα της σκέψης» τους, συζητούν για το πως ξεκίνησε η ιδέα… ποιες σειρές από το εξωτερικό τους έχουν επηρεάσει… πως δημιουργήθηκαν οι χαρακτήρες, πως θα εξελιχθούν και αν θα προχωρήσουν στην παραγωγή της 3ης τηλεοπτικής σαιζόν.

Άγριες Μέλισσες podcast

«Λ.Χ.: Η ιδέα «Μέλισσες» πως γεννήθηκε… και λεγόντουσαν «Άγριες Μέλισσες» από την αρχή;

Π.Κ.: Ουσιαστικά οι «Μέλισσες» προοριζόντουσαν να γίνουν μια εβδομαδιαία σειρά τύπου γουέστερν…».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News