Πλησιάζει η ώρα του τέλους για κάποιους ήρωες της σειράς… Ποιες είναι οι κηδείες στις Άγριες Μέλισσες που θα αναστατώσουν το Διαφάνι; Για ποιους ήρωες θα γραφτεί το φινάλε;

Η σειρά προχωράει προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της και όπως έχουν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι, θα δούμε κάποιους ρόλους να ολοκληρώνονται… Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, λοιπόν, αναμένεται να δούμε το δραματικό φινάλε κάποιων ηρώων.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις απ’ τους ηθοποιούς που δεν συνεχίζουν στον επόμενο κύκλο και θα δούμε τις κηδείες των ηρώων που υποδύονται είναι οι Σπύρος Σταμούλης (εισαγγελέας), Γιώργος Γάλλος (Μιλτιάδης) και Βασίλης Μπισμπίκης (Μάνος Βόσκαρης).

Η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψαν ότι θα δούμε τρεις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

Τι είχε πει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος για τις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες;

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από μερικές ημέρες, ο Λευτέρης Χαρίτος είχε πει ότι η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει, επιβεβαίωσε ότι κάποιοι ρόλοι φεύγουν, ενώ παραδέχθηκε πως θα δούμε και θανάτους.

Βγαίνουν διάφορα spoilers. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Θα συνεχίσει αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει. Κάναμε το γύρισμα την περασμένη βδομάδα. Θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής στο φινάλε. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες του. Θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί. Το φινάλε, υπό μία έννοια, είναι γύρω από αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ανοιχτά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News