Το φινάλε της 2ης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι συγκλονιστικό και να μας κάνει να ανυπομονούμε για τον επόμενο κύκλο. Τι είπε, όμως, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, καλεσμένος στο Πρωινό;

Ο σκηνοθέτης της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για το φινάλε του δεύτερου κύκλου, τις αποχωρήσεις, τους νέους ηθοποιούς αλλά και το πού θα επικεντρωθεί η υπόθεση της τρίτης σεζόν της σειράς.

Όπως είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, θα δούμε τα χρόνια της Χούντας στη σειρά, «θα μπούμε σε αυτή τη λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτά τα χρόνια. Γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε σήμερα για αυτήν την εποχή και σε αυτή τη σειρά».

Σχετικά με το φινάλε της 2ης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, ο ίδιος εξήγησε πως επειδή απέχουμε 1,5 μήνα απ’ το τέλος του 2ου κύκλου δεν μπορεί να πει τίποτα, καθώς είναι αυτό ακριβώς που περιμένει όλος ο κόσμος, όμως, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι ήρωες θα δικαιωθούν και πως ό,τι άνοιξε στην αρχή, θα κλείσει.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, είπε ότι κάποιοι ρόλοι μένουν και άλλοι φεύγουν, ενώ παραδέχθηκε πως θα δούμε και θανάτους.

Ισχύουν τα spoilers που διαβάζουμε για το φινάλε της 2ης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες;

Βγαίνουν διάφορα spoilers. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Θα συνεχίσει αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει. Κάναμε το γύρισμα την περασμένη βδομάδα. Θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής στο φινάλε. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες του. Θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί. Το φινάλε, υπό μία έννοια, είναι γύρω από αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ανοιχτά

Μιλώντας για τον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος έκανε γνωστό ότι δεν έχουν κάνει ακόμα κάστινγκ, ενώ παραδέχθηκε ότι το σκέφτηκαν πολύ για την τρίτη σεζόν με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται γύρω απ’ το εάν θα είναι εφικτό να συνεχιστεί η ιστορία.

Όταν έχεις μια επιτυχία θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Δε νομίζω πως θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο. Δε θα το χάσουν. Αυτή η συνταγή που κράτησε δυο χρόνια, δε θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω πως θα μας ακολουθήσει ο κόσμος, κυρίως επειδή μας έχει αγαπήσει πολύ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τις Μέλισσες τις βλέπουν πολύ διαφορετικά κοινά. Είναι τεράστιο το κοινό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News