Με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Ο νέος γάμος στο Διαφάνι και η αποκάλυψη που θα κάνει ο Βόσκαρης στην Ελένη, λίγο πριν πεθάνει.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, στο τέλος της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών θα δούμε αρκετούς χαρακτήρες να πεθαίνουν, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσά τους ειναι ο εισαγγελέας, ο Μιλτιάδης και φυσικά ο Μάνος Βόσκαρης.

Άγριες Μέλισσες: Οι κηδείες που θα δούμε στο φινάλε της 2ης σεζόν

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από μερικές ημέρες, ο Λευτέρης Χαρίτος είχε πει ότι η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει, επιβεβαίωσε ότι κάποιοι ρόλοι φεύγουν, ενώ παραδέχθηκε πως θα δούμε και θανάτους.

Βγαίνουν διάφορα spoilers. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Θα συνεχίσει αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει. Κάναμε το γύρισμα την περασμένη βδομάδα. Θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής στο φινάλε. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες του. Θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί. Το φινάλε, υπό μία έννοια, είναι γύρω από αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ανοιχτά

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Βόσκαρης, λίγο πριν πεθάνει στη φυλακή, θα κάνει μια αποκάλυψη στην Ελένη που θα την συγκλονίσει. Πιο συγκεκριμένα, θα της πει το μυστικό που έκρυβαν όλοι για χρόνια, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ το ότι ο Δούκας είχε βάλει τον γιο του Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των αδερφών Σταμίρη.

Εκτός απ’ αυτό, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται ένας ακόμα γάμος στο Διαφάνι, για να φέρει λίγη χαρά στο χωριό.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει δείχνοντάς μας τη ζωή των πρωταγωνιστών μερικούς μήνες μετά. Οι ζωές τους θα έχουν αλλάξει, ενώ μια σημαντική αλλαγή θα είναι ότι η Σοφούλα θα είναι παντρεμένη με τον Άγγελο!

Ο εγκλεισμός της στο μοναστήρι δεν θα κρατήσει πολύ κι όταν εκείνη θα επιστρέφει στο Διαφάνι ο Άγγελος θα είναι εκεί και θα την περιμένει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News