Η ηθοποιός Μαρία Μαραγκουδάκη μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες, σε ρόλο “κλειδί” και θα την δούμε να δυσκολεύει τη ζωή κάποιων στο Διαφάνι…

Αυτό το διάστημα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, η οποία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα πάει σχεδόν σίγουρα και για 3η χρονιά, παρακολουθούμε πολλές εξελίξεις, με τους χαρακτήρες να επαναπροσδιορίζονται.

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, οι οποίοι επιθυμούν να υιοθετήσουν, μετά τον γάμο τους, τον Ευτύχη.

Η προσθήκη, λοιπόν, στο καστ της σειράς έχει να κάνει με έναν ρόλο που θα επηρεάσει πολύ τα πράγματα όσον αφορά αυτή την υιοθεσία.

Βρήκαμε το εκκλησάκι όπου θα γίνει ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μαραγκουδάκη θα υποδυθεί την κοινωνική λειτουργό, η οποία θα φέρει εμπόδια στη διαδικασία της υιοθεσίας, καθώς θα ανακαλύψει το πρόβλημα υγείας του Μιλτιάδη.

Η Μαργαρίτα Γερμενή, όπως είναι το όνομα της κοινωνικής λειτουργού, θα επισκεφτεί αιφνιδίως το ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Μιλτιάδης θα προσπαθήσει να κρύψει απ’ την κοινωνική λειτουργό το μέγεθος του προβλήματός του, όμως, εκείνη δεν θα πειστεί τόσο εύκολα, και θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου γι’ αυτή την υιοθεσία.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/3, θα δούμε ότι η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News