Ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Ελένη ξανά στη φυλακή! Πώς θα συμβεί αυτό; Όσα αποκάλυψε το ρεπορτάζ του “Πρωινού”.

Η μοίρα της Ελένης δεν είναι γεμάτη ροδοπέταλα… Αυτό το είχαμε καταλάβει, αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή!

Μπορεί προς το παρόν να παρακολουθούμε την κόντρα της Ελένης με τον Βόσκαρη και τον στόχο που έχουν βάλει και οι δύο να κλείσει ο ένας τον άλλον στη φυλακή, όμως, στο μέλλον θα δούμε ξανά την Ελένη με χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, ο Βόσκαρης θα κατασκευάσει στοιχεία για να ενοχοποιήσει την Ελένη και η Ελένη θα συλληφθεί ως ύποπτη για τον φόνο του Διονύση Μπεκιάρη.

Έτσι, λοιπόν, θα δούμε ξανά τραγικές στιγμές τόσο για την Ελένη όσο και για τον Λάμπρο. Αυτή τη φορά, όμως, θα έχουν έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο, ο οποίος δεν είναι άλλος απ’ τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό. Θα καταφέρει να σώσει την Ελένη;

H Ελένη ξανά στη φυλακή: Δες όσα αποκάλυψε το Πρωινό

Ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδερφός του Δούκα!

Σύμφωνα με τα spoilers, ο βασανιστής της Ελένης, Μάνος Βόσκαρης είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το κλειδί του μυστηρίου κρατά ο πατέρας Σέργιος Σεβαστός, που ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση του.

Mάλιστα, τον άνδρα που θεωρεί ο Βόσκαρης για πατέρα του τον σκότωσε ο πραγματικός του πατέρας, ο Σέργιος Σεβαστός, δηλαδή ο εραστής της μητέρας του!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News