Δεν προλαβαίνουμε ούτε τα spoiler ούτε τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά Αγγελική. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικά και οι εξελίξεις είναι εντελώς απροσδόκητες. Το τελευταίο spoiler έσκασε από το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα και αποκαλύπτει ποιον πρωταγωνιστή σκοτώνουν η Τζένη και ο Παύλος!

Ποιον πρωταγωνιστή σκοτώνουν η Τζένη και ο Παύλος

Ο Σταυριανός μαθαίνει πως η Τζένη τον εκμεταλλεύεται

Η απόφαση της Τζένης να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος τόσο του Σταυριανού όσο και του Στέφανου έχει τραγικά αποτελέσματα, τα οποία πρόκειται να αλλάξουν για πάντα τη ζωή όλων και ειδικά τη δική της και του Παύλου. Εκείνη, όπως θα δούμε, δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Σταυριανός θα μάθει την αλήθεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται ύστερα από µία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει ο άντρας µε τον Στέφανο. Τότε, ο Σταυριανός καταλαβαίνει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η Τζένη πίσω από την πλάτη του και πως όλο αυτό το διάστημα τον εκμεταλλευόταν και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Ο Σταυριανός νεκρός

Όπως θα παρακολουθήσουμε, πηγαίνει στο σπίτι της να της μιλήσει, αλλά εκεί βρίσκεται και ο Παύλος. Η κατάσταση πολύ γρήγορα εκτροχιάζεται και ο έλεγχος χάνεται. Ξεσπάει ένας μεγάλος καβγάς, ο οποίος έχει τραγική κατάληξη. Ο Σταυριανός είναι νεκρός. Ο Παύλος και η Τζένη σαστίζουν, καθώς όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πτώμα του άντρα κείτεται μπροστά τους, αλλά κρατούν την ψυχραιμία τους, αφού πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει την Τζένη στα όριά της. Ο Παύλος, από την άλλη, προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.

Ο Παύλος μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής

Όταν τα πράγματα ηρεμούν, προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο άλλοθι προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά και τη συνάντησή τους µε τον Σταυριανό. Η Τζένη, η οποία συνεχίζει να είναι σοκαρισμένη, τότε αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική. Όχι µόνο ότι τη συνάντησε λίγη ώρα πριν, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Ο Παύλος παθαίνει σοκ, αλλά δεν μπορεί να πει στην Τζένη τον λόγο. Ο ίδιος, χωρίς να της δείξει την ταραχή του, προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά µε την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Δημήτρη για να τον ενημερώσει.

Η Τζένη έγκυος

Από την άλλη, εκείνη, ύστερα από κάποιες ναυτίες που παρουσιάζει, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Παύλου. Το ίδιο βράδυ, η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις πως εντοπίστηκε το πτώμα του Σταυριανού και για τις έρευνες που γίνονται για τον θάνατό του. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία φτάνει στον Στέφανο ρωτώντας τον σχετικά µε το περιστατικό, καθώς γνωρίζουν για τη συνεργασία τους.

Η Τζένη μπλέκει την Αγγελική στη δολοφονία του Σταυριανού

Την επόμενη μέρα, η Τζένη συνειδητοποιεί πως πρέπει να πλάσει µία πολύ πειστική ιστορία, καθώς οι αστυνομικοί δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην πόρτα της. Πράγματι, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται και η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν µε την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού και έτσι την µπλέκει και εκείνη σε αυτή την υπόθεση. Ακόμη, η Τζένη ζητάει από τον Παύλο να έχουν µία ειλικρινή σχέση, αφού τώρα πια τους ενώνει το μυστικό του θανάτου του Σταυριανού, αλλά και ένα παιδί. Έτσι, του λέει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για όσα ξέρει για την Αγγελική. Εκείνος, όμως, δεν είναι ειλικρινής μαζί της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :