Η αγωνία για την κατάσταση του Δημήτρη φέρνει κοντά όλη την οικογένεια, ακόμα και τον Παύλο με τον Στέφανο. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τι θα συμβεί και εάν πεθαίνει ο Δημήτρης, η υγεία του οποίου είναι κρίσιμη και τα τραύματα πολλαπλά.

Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την Αθήνα, ενώ την ίδια στιγμή η Αγγελική, βλέποντας τον πόνο όλων, μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με τα σχέδιά της.

Η μητέρα της Αγγελικής φεύγει απ’ τη ζωή, με την ίδια να καλείται να διαχειριστεί τόσο αυτή την απώλεια, όσο και την φροντίδα του Δημήτρη, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά, αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τα όσα έγιναν στον στάβλο.

Ωστόσο, θα τον δούμε να εκμυστηρεύεται στον Παύλο ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη.

Διάβασε τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στην Αγγελική, όπου θα μάθουμε και εάν πεθαίνει ο Δημήτρης:

Eπεισόδιο 83

Η Αγγελική έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αθηνά προσπαθώντας να την παρηγορήσει για την κατάσταση του Δημήτρη. Η αγωνία για τη υγεία του Δημήτρη φέρνει κοντά ακόμα και τον Στέφανο με τον Παύλο.

Ο Παύλος νιώθοντας τύψεις που δεν άκουσε τον Δημήτρη όταν προσπαθούσε να τον προειδοποιήσει για τον Μιχάλη, ξεσπάει στην Τζένη. Η επίσκεψη της Κατερίνας στο νοσοκομείο εξοργίζει την Αθηνά που δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της.

Η Κατερίνα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και την αγάπη της για τον Δημήτρη, της ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης της ζήτησε να παντρευτούν. Η Ελένη πληροφορείται απ’ τον Μιχάλη για το ατύχημα του Δημήτρη, συνειδητοποιώντας ότι αυτή η συγκυρία συμφέρει πολύ τα σχέδια της.

Η Αγγελική βλέποντας τους όλους να υποφέρουν τόσο, έχει δεύτερες σκέψεις και τύψεις για το σχέδιο της.

Επεισόδιο 84

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της. 

Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς.  Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα.

Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία…

Επεισόδιο 85

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη. Η Αγγελική κρύβει τα αληθινά της αισθήματα από τον Στέφανο.

Η ψυχίατρος συμβουλεύει την Αθηνά να φέρει τον Δημήτρη σε επαφή με την Κατερίνα, όμως η Αγγελική προσπαθεί να την αποτρέψει, το ίδιο και η Όλγα. Ο Δημήτρης φανερώνει στην Αγγελική ότι γνωρίζει πως ήταν έξω από τον στάβλο, ενώ εκείνος δεχόταν επίθεση από το άλογο.

Η Ελένη κάνει το τεστ DNA. Η Σοφία και ο Αντρέας έρχονται κοντά. Η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της και καταλήγει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Ο Στέφανος προσεγγίζει ξανά την Αγγελική, τους διακόπτει όμως η Τζένη, που μπαίνει στο σπίτι μεθυσμένη.

Επεισόδιο 86

Ο Στέφανος με τη Τζένη μιλούν για τη σχέση τους και έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Η Κατερίνα πάει να δει τον Δημήτρη, ενώ όλοι την προειδοποιούν γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει. Ο Παύλος βρίσκει τον Στέφανο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι έκανε το τεστ DNA και τσακώνονται.

Ο Μιχάλης ζητάει από την Όλγα να προσέχει την Κατερίνα και καταλήγει να της λέει την αλήθεια για το ατύχημα. Η Σοφία πηγαίνει κρυφά στον γυναικολόγο αλλά ο Παύλος την ανακαλύπτει και αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού.

Η Αγγελική συνεχίζει να πολιορκείται από τον Στέφανο και αμφιταλαντεύεται για τα ψέματά της, ενώ ο Δημήτρης με παρόμοια διάθεση εξομολογείται στην Αθηνά ότι ήρθε η ώρα να βγάλει από μέσα του όσα τον βαραίνουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :