Το Holywood δεν αφορά μόνο τις ταινίες υπερπαραγωγής και την πρωτοποριακή τηλεόραση. Τα διάσημα ζευγάρια του είναι εξίσου σημαντικά για την ιστορία του. Πράγματι, διάσημα ζευγάρια έχουν γίνει πρωτοσέλιδο και θέμα συζήτησης για αρκετούς μήνες! Φυσικά, οι περισσότερες από αυτές τις σχέσεις έχουν λήξει άδοξα, ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις στον κανόνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει, όμως, είναι το love story και τελικά ποιο είναι το μυστικό που τα έχει κάνει να είναι τόσο αγαπημένα. Κάποια από αυτά μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και ίσως η εξήγηση να οφείλεται στα άστρα. Παρακάτω έχουμε μια λίστα από ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια και φαίνεται ότι τα ζώδιά τους είναι ταιριαστά.

Blake Lively και Ryan Reynolds: Παρθένος με Σκορπιό 

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Η Lively είναι η τέλεια Παρθένος καθώς είναι ευαίσθητη και ευγενική, αλλά είναι επίσης πολύ οργανωτική. Από την άλλη πλευρά, οι Σκορπιοί, όπως και ο Reynolds, είναι απρόβλεπτοι, παθιασμένοι και μαγνητικοί. Ωστόσο, και τα δύο αυτά ζώδια φημίζονται για το πείσμα τους. Ανεξάρτητα από αυτό, η Lively και ο Reynolds αποδεικνύουν ότι οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Έτσι γνωρίστηκαν αυτά τα 6 διάσημα ζευγάρια και ένωσαν την λάμψη τους

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Λέων με Λέων

Το να έχεις σχέση μα άτομο του ίδιου ζωδίου είναι αρκετά δύσκολο. Οι δύο προσωπικότητες μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους και αυτό ίσως προκαλέσει προβλήματα και συχνές συγκρούσεις. Ωστόσο, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποδεικνύουν ότι οι Λέοντες μπορούν να κάνουν τα πάντα. Πράγματι, ο Λέοντας ίσως είναι από τα μοναδικά ζώδια που τα πάει καλά με τον εαυτό του. Οι Λέοντες είναι γνωστό πως είναι πολύ δημιουργικοί και τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Jessica Biel και Justin Timberlake: Ιχθύς με Υδροχόο

Ένας Υδροχόος και ένας Ιχθύς μπορούν να είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλον. Φυσικά, μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν και αρκετά προβλήματα. Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake έχουν βιώσει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Ωστόσο, αυτό είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο για το συγκεκριμένο ζωδιακό ζευγάρι. Η Biel είναι ένας αληθινός Ιχθύς, καθώς είναι εύκολη και δείχνει κατανόηση, αλλά δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της. Ο Timberlake είναι σαν τους περισσότερους Υδροχόους, καθώς του αρέσει να είναι ανεξάρτητος και να συναναστρέφεται με κόσμο. Ένας ιχθύς έχει την τάση να δίνεται ολοκληρωτικά σε μια σχέση, ενώ ένας Υδροχόος αποφεύγει να δημιουργήσει βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις.

Gigi Hadid και Zayn Malik: Ταύρος με Αιγόκερω 

Σύμφωνα με τα ζώδια η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, είναι soul mates. Πράγματι, έχουν βρει το άλλο τους μισό. Η Gigi σαν Tαύρος φημίζεται για την πίστη της και την υπομονή της, ενώ ο Zayn ως Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και παραδοσιακός. Όταν ένας Ταύρος και ένας Αιγόκερως μάθουν να αποδέχονται τις μικρές διαφορές τους, θα έχουν μια μεγάλη και υγιή σχέση. Και τα δύο ζώδια είναι ζώδια της γης και παρόλο που χαρακτηρίζονται για το πείσμα τους, είναι τέλεια το ένα για το άλλο και φέρνουν αρμονία στη ζωή τους.

6 διάσημοι που έγιναν ζευγάρι με τους θαυμαστές τους

Mila Kunis και Ashton Kutcher: Λέων και Υδροχόος

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έχουν μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές ιστορίες αγάπης στο Holywood. Η Kunis και ο Kutcher αποδεικνύουν πως όντως τα ετερώνυμα έλκονται, καθώς τα ζώδιά τους είναι εντελώς αντίθετα!

Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι. Η Kunis εμφανίζει τα χαρακτηριστικά ενός Λέοντα και είναι δημιουργική και φιλόδοξη, ενώ από την άλλη ένας Υδροχόος, όπως ο Kutcher, φημίζεται για την κυρίαρχη προσωπικότητά του που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Ανεξάρτητα από αυτό, αποτελούν το τέλειο ζευγάρι και έλκονται σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News