Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στην τηλεόραση. Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στο J2US φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στη συνέχιση του διαγωνισμού, ο οποίος προσωρινά αναβάλλεται.

Έπειτα από την Πηγή Δεβετζή, η οποία να θυμίσουμε πως βρέθηκε θετική στον ιό πριν καν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US αυξάνονται και είναι στο σύνολο επτά.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο ίδιος ανέφερε «Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα πριν από λίγο διαγνώστηκα ότι είμαι θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ».

Ωστόσο, τα κρούσματα δεν σταματούν εκεί, αφού μία ακόμα διαγωνιζόμενη είναι θετική στον ιό και αυτή δεν είναι άλλη από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει το τεστ που έκανε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Το δικό της βγήκε θετικό, ενώ του γνωστού τραγουδιστή αρνητικό. H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έγραψε στη φωτογραφία «Το μόνο που κατάφερε να μας χωρίσει προσωρινά».

κρούσματα κορονοϊού στο J2US

Το live του J2US αυτής της εβδομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί και ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε την κατάσταση μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

Μέχρι στιγμής, τα κρούσματα στο J2US είναι συνολικά επτά. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αρνητικοί. Θα ξανακάνουμε τεστ τη Δευτέρα και μετά την Τετάρτη για να μπορούμε να είμαστε μια χαρά στο live το επόμενο Σάββατο. Δεν πρόκειται κανείς να μπει στο πλατό αν δεν είναι αρνητικός… ακόμα και αν σημαίνει αυτό ότι δεν θα παίξει το J2US 1 εβδομάδα, 2 εβδομάδες ή και ποτέ. Πάνω από κάθε παραγωγή είναι η υγεία όλων.

Το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν και εκείνοι θετικοί στον ιό.

Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :