Αν αγαπάς τη στήλη μας με το Design και αναζητάς συνεχώς νέες πηγές για να παίρνεις ιδέες για την διασκόσμηση του σπιτιού, τότε θα λατρέψεις αυτά τα Instagram accounts!

Παρακολουθώντας αυτούς τους Instagrammers όχι απλώς θα πάρεις έμπνευση για να φτιάξεις τον χώρο σου όπως τον έχεις ονειρευτεί, αλλά επίσης θα είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις όλες τις τελευταίες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης.

5 Instagram accounts με ιδέες για την διασκόσμηση του σπιτιού

@em_henderson

Η Emily Henderson είναι τηλεοπτική προσωπικότητα και ιδρύτρια ενός blog. Η σελίδα της στο Instagram διαθέτει ένα feed γεμάτο ιδέες διακόσμησης για κάθε δωμάτιο. Το account έχει μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη αισθητική και σίγουρα θα βρεις πολλές ιδέες και για τον δικό σου χώρο!

@thishouse5000

Οι λάτρεις των φυτών λένε ότι αυτός ο λογαριασμός στο Instagram μπορεί να σε κάνει να θέλεις να πάρεις όλα τα φυτά και να τα χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση κάθε δωματίου του σπιτιού σου!

@the_seasoned_home

Όσοι αναζητούν κλασικές ιδέες διακόσμησης για κάθε εποχή, πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο_seasoned_home καθώς αυτός ο λογαριασμός παρουσιάζει ιδέες διακόσμησης που σχεδόν όλοι μπορούν να εφαρμόσουν στον χώρο τους! Είναι να παράδεισος του interior design!

@sun.soul.style

Για όσους αναζητούν μια καθαρή αισθητική στο ντεκόρ του σπιτιού τους, η Christina Higham, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων στο Σαν Φρανσίσκο, όχι μόνο προσφέρει έμπνευση αλλά μιλά επίσης για προϊόντα που αγαπά!

@hestershomestead

Αυτός ο λογαριασμός ξεχωρίζει για την καθαρότητα και την απλότητά του. Καθαρές γραμμές διακόσμησης σε συνδυασμό με πιο vintage στοιχεία, που δημιουργούν μια αίσθηση σαν σε ένα farmhouse στην Αμερική!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News