Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά και να τα βρεις με τον εαυτό σου, όμως, θα μπορούσες να ασχοληθείς με έναν άλλου είδους «καθαρισμό», ο οποίος θα σε ωφελούσε πραγματικά. Φυσικά, αναφέρομαι στον καθαρισμό της ενέργειας του σπιτιού σου, ειδικά μετά από έναν τόσο δύσκολο και βαρύ χειμώνα, νομίζω είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείς την άνοιξη με τον κατάλληλο τρόπο. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να αφήσεις πίσω σου ό,τι δυσάρεστο σκέφτεσαι και να υποδεχθείς κάτι νέο. Είσαι έτοιμη να σου μάθουμε τον τρόπο;

Είτε μόλις ξεφορτώθηκες τον τοξικό σου πρώην, του οποίου η ενέργεια εξακολουθεί να ελλοχεύει, είτε πέρασες μία αγχωτική και δύσκολη περίοδο, τα παρακάτω τελετουργικά καθαρισμού ενέργειας σου υπόσχομαι πως θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις συναισθηματικά, σωματικά και ενεργειακά. Ήρθε η στιγμή να εισάγεις μέσα σου τη φρέσκια, πιο φωτεινή ενέργεια της άνοιξης, η οποία θα δημιουργήσει πνευματικό και σωματικό χώρο για νέα πράγματα, καλύτερα.

Πώς να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου;

«Πώς θα καθαρίσω την ενέργεια στο σπίτι μου;» Έχουμε την απάντηση που χρειάζεσαι!

Καθάρισε τις εξόδους και τις εισόδους του σπιτιού σου με προσευχές ή μάντρα

Όπως βγάζεις τα παπούτσια σου όταν επιστρέφεις σπίτι και δεν περπατάς με αυτά επειδή δε θέλεις να μεταφέρεις τα μικρόβια του δρόμου, το ίδιο ισχύει και για την ενέργεια. Τις περισσότερες φορές μεταφέρουμε την ενέργεια από τις εισόδους και τις εξόδους του σπιτιού μας, λογικό δεν είναι;

Επομένως, όταν ασκείς οποιοδήποτε τελετουργικό καθαρισμού, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις περιοχές. Ακόμη και χρησιμοποιώντας θετικά μάντρα ή προσευχές. Π.χ. Ευλόγησε αυτό το σπίτι με αγάπη, ζωή και προστασία. Ουσιαστικά, το άνοιγμα των θυρών και των παραθύρων θα καθαρίσει τη στάσιμη ενέργεια. Έτσι, κάνοντας κάτι τόσο απλό σε καθημερινή βάση, μπορείς να κρατήσεις το σπίτι σου απαλλαγμένο από αρνητικές και στάσιμες ενέργειες.

Καθάρισε το σπίτι σου (smudging)

Το τελετουργικό του καψίματος φασκόμηλου είναι κάτι που λέγεται smudging, αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα τελετουργικά, όπως το κάψιμο λιβανιού, αφήνεις το φασκόμηλο να καπνίσει και το χρησιμοποιείς στις γωνίες στις πόρτες και στα παράθυρα. Καθώς, λοιπόν, ο καπνός ελευθερώνεται μέσα στο σπίτι, διώχνει και όλη την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα σε αυτό.

Πώς θα διώξεις την αρνητική ενέργεια στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας

Χρησιμοποίησε αλάτι όταν σφουγγαρίζεις

Το αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του χώρου σου αλλά και για τον καθαρισμό κρυστάλλων , κοσμημάτων, ακόμα και του ίδιου σου του εαυτού. Το αλάτι και το νερό είναι και τα δύο γνωστά για την απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας, επομένως το να κάνεις ένα αλατόλουτρο μετά τον καθαρισμό του σπιτιού σου, είναι το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας, απομακρύνει την αρνητικότητα και τις τοξίνες και θα σας κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη.

Πώς τα φυτά επηρεάζουν την ψυχολογία σου;

Επένδυσε στη μαύρη τουρμαλίνη και καθάρισε τους κρυστάλλους σου

Οι μαύροι κρύσταλλοι τουρμαλίνης είναι φανταστικοί για την απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας. Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς κρυστάλλους για την προστασία της ενέργειας και του προσωπικού χώρου. 

Χρησιμοποίησέ τους για να τροφοδοτήσεις την ενέργεια σε όλους τους κρυστάλλους σου, να τους εμποτίσεις σε αλμυρό νερό και να τους αφήσεις στο περβάζι του παραθύρου σου στο φως του φεγγαριού για να επαναφορτιστούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News