Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το 2022 θα λάμψουν όλα τα πολυτελή αντικείμενα στους εσωτερικούς χώρους. Αλλά πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακριβό, χωρίς να είναι στην πραγματικότητα; Σήμερα θα μάθεις όλα τα κόλπα και τα μυστικά για να το επιτύχεις!

Κάθε πολυτελές make-over πρέπει να ξεκινά με μια καθορισμένη χρωματική παλέτα, η οποία μπορεί να ενισχυθεί με πλούσια αξεσουάρ, φωτιστικά και φλοράλ αντικείμενα. Παρακάτω μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά για να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται πολυτελές.

3 Instagram accounts για το interior design που θέλεις να κάνεις follow… χθες! (Photos)

«Πώς θα φαίνεται το σπίτι μου ακριβό;» Οι ειδικοί απαντούν!

Το χρώμα στους τοίχους

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου με έναν χαμηλό προϋπολογισμό είναι το χρώμα. Αυτή τη στιγμή, οι πολύ ουδέτεροι, φυσικοί καφέ/κρεμ τόνοι είναι στην μόδα και πρόκειται να παραμείνουν. Το βάψιμο, λοιπόν, ενός δωματίου σε τέτοια χρώματα κραυγάζει πολυτέλεια, ειδικά όταν αυτό το χρώμα είναι μπεζ και όλα τα άλλα είναι λευκά. Το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο.

Αντικείμενα και λουλούδια

Πρόσθεσε ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, ένα κερί με όμορφη όψη και μυρωδιά και ένα statement φωτιστικό. Όλα αυτά μπορούν να φέρουν μια glam πινελιά σε οποιονδήποτε χώρο χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Θέλεις το υπνοδωμάτιό σου να μεταμορφωθεί σε δωμάτιο 5άστερου ξενοδοχείου; Πρέπει να ακολουθήσεις μόνο 4 βήματα!

Έπιπλα που εκπέμπουν πολυτέλεια

Τα έπιπλα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην αύρα που αποπνέει ο χώρος σου. Υπάρχουν πάρα πολλά έπιπλα στην αγορά που φαίνονται ακριβά αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και τα χρώματα. Προτίμησε τις αποχρώσεις του λευκού, όπως προαναφέρθηκε. Ακόμα και τα καλύμματα που θα επιλέξεις παίζουν σπουδαίο ρόλο.

Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από πάρα πολλά περιοδικά ή πίνακες που είναι διαθέσιμοι στο Pinterest. To Pinterest, ειδικά, είναι σαν μια εγκυκλοπαίδεια εσωτερικών χώρων.

4 μικρά αλλά σημαντικά λάθη που όλοι κάνουμε όταν διακοσμούμε το σπίτι μας. Πώς να τα αποφύγεις;

Εναλλακτικά είδη γραφείου

Όταν φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να διακοσμήσεις το γραφείο σου, πρέπει να σκεφτείς λίγο outside of the box. Μην επιλέξεις ένα συμβατικό γραφείο, αντιθέτως, μπορείς να επιλέξεις ένα γραφείο με μία όμορφη μαρμάρινη επιφάνεια. Πάρε ένα ασυνήθιστο φωτιστικό και πρόσθεσε ένα έργο τέχνης στον τοίχο σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News