Θα έχεις ήδη συνηθίσει να διαβάζεις στο iPop τα πιο περίεργα μυστικά για τη φροντίδα του σπιτιού, αλλά και την προσωπική υγιεινής Σου έχουμε πει για το eco-friendly-DIY καθαριστικό για τις ζημιές του σκύλου που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, αλλά και για το πόσες διαφορετικές χρήσεις μπορεί να έχει η μαγειρική σόδα. Τώρα, ήρθς η ώρα να μάθουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια αντικείμενα σαν προϊόντα καθαρισμού!

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο. Τα αντικείμενα για τα οποία μιλάμε τα έχεις ήδη μέσα στο σπίτι σου, τα χρησιμοποιείς, αλλά δεν γνωρίζεις ότι έχουν «μαγικές» ιδιότητες. Είναι που πότε δεν είχες φανταστεί ότι μπορούν γίνουν αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι…

προϊόντα καθαρισμού

4 καθημερινά αντικείμενα μετατρέπονται σε μαγικά -και φτηνά- προϊόντα καθαρισμού

  1. Αλουμινόχαρτο για να αφαιρέσεις το ξεραμένο φαγητό: Αν η κατσαρόλα ή το πιρέξ έχει υπολείμματα φαγητού, χρησιμοποίησε ένα αλουμινόχαρτο για να τα αφαιρέσεις -ίσως αυτό που κάλυπτε τα περισσεύματα φαγητού που κατέληξε στην κοιλιά σου; Κάνε το αλουμινόχαρτο μπάλα, ρίξε λίγο απορρυπαντικό πιάτων και ρίξε το ξεραμένο φαγητό.
  2. Μαξιλαροθήκη ως ξεσκονόπανο: Σκέψου ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για επιφάνειες όπως έναν ανεμιστήρα οροφής που μαζεύουν πολλή σκόνη. Αφού τον σκουπίσεις, γύρνα την ανάποδα ώστε όλη η σκόνη να μείνει μέσα και να μην αιωρείται στο δωμάτιό σου.
  3. Λαστιχένιο γάντι για τις τρίχες του κατοικιδίου σου: Για τον καναπέ, την πολυθρόνα ή το κρεβατάκι του σκύλου, ένα λαστιχένιο γάντι είναι ό,τι πρέπει. Όλες οι τρίχες θα κολλήσουν επάνω.
  4. Φίλτρο καφέ για τη σκόνη: Ειδικό για τις οθόνες σου, της τηλεόρασης ή του υπολογιστή. Σκούπισέ τις και θα απομακρύνει τη σκόνη χωρίς να αφήσει γρατζουνιές.

To TikTok σου δείχνει πώς να καθαρίσεις σημεία και αντικείμενα του σπιτιού σου που δεν φανταζόσουν ότι θέλουν καθάρισμα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News