Σου έχει τύχει να δεις βίντεο του TikTok για καθάρισμα και να ξεκηκωθείς τόσο που να σου έρθει όρεξη να κάνεις το σπίτι λαμπίκο; Εγώ όταν δεν έχω καμία έμπνευση να συγυρίσω, βάζω τα αγαπημένα βιντεάκια καθαριότητας και ξεσηκώνομαι τόσο πολύ που δε με σταματά τίποτα. Παιδιά αλήθεια τώρα ποιος θέλει να κάνει δουλειές του σπιτιού, νομίζω κανείς! Είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου και επιπλέον δεν προλαβαίνεις να καθαρίσεις κάτι και αμέσως χαλάει κάτι άλλο. Ωστόσο, αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο να το απολαύσεις.

Viral Βίντεο του TikTok για καθάρισμα

  • Οι Κινεζούλες- Ασιατισσούλες που καθαρίζουν με το που γυρνάνε από τη δουλειά με ενθουσιάζουν! Έχουν τα εκατομμύρια γκάτζετ για ό,τι χωράει ο νους σου και κάνουν το σπίτι να λάμπει ενώ ταυτόχρονα μαγειρεύουν! Σε 3 λεπτά η άλλη έχει καθαρίσει το σχεδόν πεντακάθαρο σπίτι, σκούπα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, έχει βάλει τα δαχτυλίδια, το κινητό, την τσάντα τα παπούτσια, ό,τι μπορείς να φανταστείς σε μικροσκοπικούς αποστειρωτές.

Είναι γαργαλιστικά τα βιντεάκια τους, για το αυτί και για το μάτι και σε παρακινούν να σηκωθείς και εσύ και να κάνεις το σπίτι να αστράφτει. Εκτός ότι σε εμπνέουν να καθαρίσεις σε ταξιδεύει λίγο στις ρουτίνες των ανθρώπων της Ανατολής, στην καθημερινότητά τους, στις επιλογές που έχουν για φαγητό για ντύσιμο για τα έπιπλα και για το πώς είναι η οικογένεια. Επιπλέον, σου ανοίγει η όρεξη για τα γκάτζετ τεχνολογίας που ανυπομονείς να έρθουν και εδώ κάποτε.

@tjhomesmart

What do Asian housewife do after waking up in the morning #vlog #home #smarthome #foryou

♬ Playboy – Jx.Zero

Η πρωινή ρουτίνα που μπορεί να κάνει κάθε μέρα σου καλύτερη

  • Η aurikatariina μια νέα κοπέλα από την Φινλανδία, η οποία καθαρίζει σπίτι. Ίσως θυμάσαι παλιότερα που υπήρχε μια εκπομπή στην Αγγλία που καθάριζε τα πιο βρώμικα σπίτια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ναι κάπως έτσι είναι τα σπίτια που καθαρίζει η Καταρίνα. Τα βίντεο που ανεβάζει είναι σχεδόν όλα με εκατομμύρια προβολές και δεν ζητάει χρήματα για να καθαρίσει το σπίτι κάποιου.

Το κάνει με χαρά γιατί είναι το χόμπι της να καθαρίζει. Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι που αγαπούν να καθαρίζουν βρώμικα σπίτια και μάλιστα όχι δικά τους. Είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, πολλές φορές καταλαβαίνει τους ανθρώπους που ίσως παλεύουν με κάποια ψυχική ασθένεια και δεν έχουν τη δύναμη ούτε από το κρεβάτι να σηκωθούν και τελικά το σπίτι τους καταλήγει ένα σωστό αχούρι.

Είναι εμπνευστικό ειδικά αν υποθέσουμε ότι το δικό μας σπίτι χρειάζεται συγύρισμα αλλά τουλάχιστον το πάτωμα φαίνεται και τα πράγματα είναι σχεδόν όλα στη θέση τους. Αν δεις καμιά δεκαριά βιντεάκια της, θα μάθεις πώς να καθαρίσεις επίμονους λεκέδες, πώς να βάλεις σε σειρά το σπίτι και να ξεκινήσεις τώρα!

  • H nextlevelcleaning που είναι επαγγελματίας στο καθάρισμα σπιτιών στο LA, μας βάζει στα άδυτα των σπιτιών των πελατών της και μας δείχνει πώς καθαρίζει διάφορους λεκέδες και πράγματα που μένουν για χρόνια στα σπίτια και νομίζουμε ότι δεν φεύγουν.

Εμπνευστικός λογαριασμός και αυτός και δίνει πολλές απαντήσεις σε θέματα που ψάχνουμε όλοι καθημερινά σχετικά με την καθαριότητα και το συγύρισμα του σπιτιού.

@nextlevelcleaning

There’s a list of things we do but these are a few I thought of while on the way to our next client 🙌🏼 🥰 #cleantok #cleaning #beforeandafter #womanownedbusiness

♬ original sound – Clean Tech

Δεν σου άνοιξε ακόμα η όρεξη;

Αν δεν σε ενέπνευσε τίποτα από αυτά τα βίντεο του TikTok για καθάρισμα ψάχνοντας στην αναζήτηση #cleantok #cleaning tiktok , #cleaning tiktok and organizing #flylady method και άλλα σχετικά μπορείς να πάρεις εκατομμύρια ιδέες και να ξεκινήσεις και εσύ τώρα την καθαριότητα.

5 πράγματα που κάνω κάθε Σαββατοκύριακο για να πάει καλά η εβδομάδα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News