Όπως πολύ καλά θα περίμενες, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν ένα συμβόλαιο που τους λέει τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Το συμβόλαιο των παικτών του Survivor είναι 28 σελίδων και το Happy Day αποκάλυψε μερικά απ’ τα σημεία του!

Η συμμετοχή τους στο Survivor έχει αρκετά “do’s & don’ts” στα οποία πρέπει να συμφωνήσουν και να τα τηρήσουν οι παίκτες για να μην “σπάσει” το συμβόλαιο.

Η εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε κάποιους απ’ τους όρους που υπογράφουν οι παίκτες πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Τι περιλαμβάνει το 28 σελίδων συμβόλαιο των παικτών του Survivor;

  • Για έξι μήνες από τη στιγμή που αποχωρούν από το Survivor, οι παίκτες μπορούν να εμφανιστούν τηλεοπτικά μόνο όπου τους επιτρέπει ο παραγωγός.
  • Ο Τούρκος παραγωγός είναι εκείνος που έχει τον έλεγχο της εικόνας, δηλαδή αν θα βγει θετική ή αρνητική εικόνα του παίκτη.
  • Οι παίκτες δεν μπορούν να αναφερθούν σε πράγματα που δεν έχουν καταγράψει οι κάμερες
  • Δεν υπάρχει οικονομική ρήτρα αν δεν εμφανιστεί ο παίκτης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αυτά είναι μερικά απ’ τα πιο βασικά… Τώρα το τι άλλο υπογράφουν οι παίκτες πριν πάνε στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι στις 28 σελίδες του συμβολαίου θα υπάρχουν πολλοί ακόμα “σκληροί” όροι που δεν πρέπει να παραβιαστούν.

“Βόμβα” στο Survivor! Παλιός παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και φέρνει τα πάνω – κάτω

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News