Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γίνεται 20 χρoνών και στηρίζει παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες σε όλη την Ελλάδα! Μάθε κι εσύ πώς μπορείς να γίνεις μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας, προσφέροντας τη βοήθειά σου που είναι πάντα πολύτιμη!

Φέτος, τα Goody’s Burger House ενώνουν τις δυνάμεις τους με δύο πρότυπα του ελληνικού Πρωταθλητισμού, δύο δυναμικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν να κυνηγάμε όλοι τα όνειρά μας, τον χρυσό Ολυμπιονίκη άλματος εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου και τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη. Όλοι μαζί υποστηρίζουν παιδιά και νέους με κινητικές δυσκολίες που  ασχολούνται ή έχουν ως όνειρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Σε καλούν, λοιπόν, όλοι μαζί να πάρεις και φέτος τη σκυτάλη στα χέρια σου για να φτάσει η αγάπη παντού! Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Πάρα πολύ απλά! Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου γεύμα ArGOODaki και με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσεις 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες, που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

ArGOODaki των Goody’s

Γνώρισε κι εσύ το ArGOODaki των Goody’s Burger House:

Για το ArGOODaki, τον μακροβιότερο θεσμό κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, τo 2021 είναι μια επέτειος προσφοράς. Στη διάρκεια της μακράς πορείας του έχει βρεθεί σε κάθε σπίτι, ενώ μέσω της έμπρακτης προσφοράς του έχει χαρίσει χαμόγελα σε 25.000 παιδιά και νέους. Στα 20ά του γενέθλια το ArGOODaki ταξιδεύει και πάλι σε όλη την Ελλάδα: από τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Ιωνάς» της Αθήνας μέχρι τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Αετοί Θεσσαλονίκης» και από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α.» των Χανίων έως τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Πύρρος» των Ιωαννίνων.

Στόχος του φετινού ταξιδιού είναι να προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό στα παιδιά και τους νέους που φιλοξενούνται σε αυτούς τους 4 φορείς, ώστε να τους διευκολύνει για να έρθουν σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με τον αθλητισμό.

ArGOODaki των Goody’s

Μάθε κι εσύ πώς μπορείς να συνεισφέρεις:

Μπορείς να παραγγείλεις σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery στο 18365, στο www.goodys.com ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki, και να στηρίξεις κι εσύ παιδιά και νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις το δικό σου δώρο ανάμεσα στη φετινή σειρά, η οποία λόγω της γιορτής των 20 χρόνων έχει και συλλεκτικό χαρακτήρα: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου, ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα, ένα σετ σημειωματαρίου & στυλό, ένα παγούρι, ένα πάζλ και ένα μπολ.  

Τα 20 χρόνια ArGOODaki γιόρτασαν στην παρουσίαση του σκοπού αγάπης της νέας χρονιάς οι Ήβη Αδάμου, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Θεωνά, Μελέτης Ηλίας και Γιάννης Χατζηγεωργίου μεταξύ άλλων. Μία εκδήλωση με εμπνευστικές ομιλίες και καλεσμένους που αποτελούν πρότυπο και πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. 20 χρόνια ArGOODak, 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς όλα τα παιδιά της χώρας μας!

Τώρα, η σκυτάλη περνά στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού!

Δες εδώ το σχετικό βίντεο για τα 20 χρόνια ArGOODaki των Goody’s Burger House:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News