Η Katy Perry προχώρησε σε μία αποκάλυψη πρόσφατα που κυριολεκτικά κατέστρεψε τον κόσμο μου! Τόσα χρόνια ζούσα σε ένα ψέμα και τραγουδούσα το τραγούδι της «Firework» λάθος! Ποιος θα το πίστευε! Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ακριβώς λάθος έκανες κι εσύ! Αλλά ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι στίχοι του τραγουδιού;

Η αγαπημένη μας σταρ αποκάλυψε στο επεισόδιο του «American Idol» της Κυριακής, 6/3, ότι τόσα χρόνια τραγουδάμε εντελώς λάθος την επιτυχία της «Firework» του 2010.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ζουν τον έρωτά τους στην Πελοπόννησο

Αυτοί είναι οι σωστοί στίχοι του «Firework»! Τώρα θα το τραγουδάς όπως πρέπει

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram της Katy Perry, ο συνάδελφός της κριτής του «American Idol», Luke Bryan τραγούδησε το ρεφρέν του επιτυχημένου τραγουδιού. Η Katy Perry φαινόταν ξεκάθαρα ενοχλημένη, ενώ κατευθείαν διόρθωσε τον τραγουδιστή με τα σωστά lyrics.

«Δεν είναι ‘up, up, up,’ ούτε ‘ahh, ahh, ahh,’» του είπε.

«Τότε ποια είναι τα σωστά λόγια; Γιατί το τραγουδάω λάθος τόσα χρόνια!», απάντησε εκείνος,

«Είναι ‘awe, awe, awe.’ A-W-E», είπε η Katy Perry.

«Υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξικό;» Ρώτησε ο Bryan, ενώ φάνηκε πως έκανε πλάκα στην τραγουδίστρια.

«Είναι ‘awe, awe, awe,’ παιδιά! Τραγουδήστε το σωστά επιτέλους!» απάντησε και κοίταξε στην κάμερα.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Katy Perry αποκάλυψε στον συνάδελφό της, Lionel Riche, ότι οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν τα lyrics τραγουδώντας «fireworks» αντί να χρησιμοποιούν τον ενικό που είναι τα πραγματικά λόγια του τραγουδιού, δηλαδή «firework».

Η Katy Perry λίγο αργότερα δημοσίευσε το βίντεο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να του δουν όλοι οι fans της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News