Σήμερα θα σου γράψω τις καλύτερες ιδέες για δώρα για παιδιά. Τι να τους βάλεις κάτω από το δέντρο και όταν σκίσουν το χαρτί να πετάξουν από τη χαρά τους! Μετά από «Το απόλυτο Wishlist για χριστουγεννιάτικα δώρα που θα λατρέψει κάθε γυναίκα αυτές τις γιορτές» και το «Το απόλυτο Wishlist για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα λατρέψει κάθε άντρας αυτές τις γιορτές» και όλες αυτές οι ιδέες αγαπήθηκαν πολύ. Η πρωτοτυπία είναι αυτή που κερδίζει γιατί η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι όταν σκεφτόμαστε ένα δώρο στο μυαλό μας πάνε πολύ στάνταρ πράγματα. Είχα διαβάσει κάποτε σε ένα άρθρο ότι το 90% της clutter ξεκινά κιόλας με την πρωτοχρονιά και τα δώρα που μας φέρνουν και δεν τα αλλάζουμε γιατί έχουν συναισθηματική αξία ακόμα και αν δεν θέλουμε να τα φορέσουμε, παίξουμε, κρατήσουμε.

Ιδέες για δώρα για παιδιά

  1. Τα παιδιά βαριούνται τα παιχνίδια και αυτό είναι μια τεράστια αλήθεια. Υπάρχουν όμως παιχνίδια που αξίζουν να τα πάρεις γιατί μπορεί να παίξουν με αυτά για 4 ή 5 χρόνια και να τα βγάλουν όντως τα λεφτά τους. Αν έχεις κήπο ή χώρο στο πάρκο, αξίζει αυτό το δώρο, το είχαμε πάρει στα παιδιά μου και μέχρι τα νήπια το είχαν λιώσει.
  2. Αυτό το δώρο θα σε βολέψει στα ταξίδια σου. Στο αεροδρόμιο θα βάλεις το παιδί πάνω και θα το τραβάς. Θα μου πεις θα ενθουσιαστεί το παιδί μόλις το δει; Ναι! Αν έχεις ένα παιδί traveller θα το περάσει για ένα υπέροχο «παιχνίδι».
  3. Τελικά Υπάρχει Αη Βασίλης; Μια προσωποποιημένη ταινία που θα μιλήσει μέσα στην καρδιά του και θα του μείνει αξέχαστη για πολλά χρόνια.
  4. Η βάση για να μάθει το παιδί σου εύκολα ποδήλατο στην πιο eco friendly εκδοχή της. Ένα δώρο που θα λατρέψει και θα το βάλει στον μαγικό κόσμο της ελευθερίας που προσφέρει το ποδήλατο.
  5. Ξύλινα παιχνιδάκια για ρόλους. Ετοιμασία φαγητού, πρόσκληση σε τσάι, καφές, καθαριότητα.
  6. Ξύλινος σιδηρόδρομος με τραίνο, από τα πιο οικονομικά και οικολογικά που υπάρχουν στα μαγαζιά.
  7. Κλασικό επιτραπέζιο που βοηθά το παιδί να γίνει ειδικός στην αγοραπωλησία, να καταλάβει την αξία του χρήματος.
  8. Το επιτραπέζιο που θα βοηθήσει το παιδί να μάθει λέξεις, να παίζει όμορφα σε ομάδες και να μάθει να εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο στον συμπαίκτη του με σκοπό τη νίκη.
  9. Για τα παιδιά που αγαπούν τα βιβλία! Υπάρχουν βιβλιοσκώληκες από κούνια εκεί έξω. Προτείνω με κλειστά τα μάτι αυτή την κασετίνα. Η συγγραφέας αυτή μαγεύει μικρούς και μεγάλους και αν έχεις ένα παιδί που αγαπά το διάβασμα θα λατρέψει αυτά τα βιβλία.
αξία του δώρου
Pexels

Δώρα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Δοκίμασε να ξεφύγεις φέτος από τα δώρα που κάνεις κάθε χρόνο. Αυτό που καταφέρνουμε είναι να σκονίζονται στο ράφι και το παιδί να παίζει μόνο λίγες μέρες. Φέτος επένδυσε σε ένα δώρο που θα παίξει μαζί του για καιρό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News