30άρια με υγρασία και κατά τόπους βροχές

LIKE US ON FACEBOOK

Ο καιρός την Τετάρτη στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα φέρει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα είναι νότιοι τοπικά έως 5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Τετάρτη:

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα δυτικά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα παραθαλάσσια, η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3-4 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή όμβρους και τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 και στις Κυκλάδες νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες νοτιοδυτικές 4 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved