Τοπικές νεφώσεις και βροχές | Ποιες είναι οι τυχερές περιοχές;

LIKE US ON FACEBOOK

Νεφώσεις στα βόρεια, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, αναμένονται την Τρίτη, με βελτίωση του καιρού το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός την Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Αναλυτικά ο καιρός την Τρίτη:

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων ή καταιγίδων. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, με τα φαινόμενα να βελτιώνονται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, σταδιακά μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις βόρειες περιοχές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησοαναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, με βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη, με τους δυτικούς ανέμους να φθάνουν ως τα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 23 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται  νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί στα βόρεια, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια θα είναι δυτικοί με την ίδια ένταση, ενώ σταδιακά θα μετατραπούν σε μεταβλητούς με ένταση ως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved