Τι γίνεται με τον καιρό; Ισχυρές καταιγίδες και την Πέμπτη

LIKE US ON FACEBOOK

Ο καιρός την Πέμπτη έχει ισχυρές μπόρες, καταιγίδες και χαλάζι. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στα Δωδεκάνησα, κυρίως τις απογευματινές ώρες, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες

Ο καιρός την Πέμπτη θα έχει ανέμους που θα πνέουν άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν στην κεντρική Μακεδονία να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες στα ορεινά. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στην εύβοια βόρειοι έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 18 και 33 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά της Κρήτης. Θα φυσούν άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν, κατά τόπους, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Είναι πιθανό στα Δωδεκάνησα να εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved