Περιμένοντας τον ήλιο… Ο καιρός την Παρασκευή είναι μουντός & συννεφιασμένος

LIKE US ON FACEBOOK

Την Παρασκευή, στα βορειοανατολικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες ή ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική, ο καιρός την Παρασκευή θα είναι μουντός και συννεφιασμένος, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχών. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Παρασκευή:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στην δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες. Για τις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη με μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα, θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία και την Θράκη, τοπικά, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Θα φυσούν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα πνέουν βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, κατά τόπους, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Θα φυσούν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 11 και 17 βαθμών Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση το απόγευμα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved