Ο καιρός της Πέμπτης τα έχει όλα | Ήλιο, ζέστη, νεφώσεις και τοπικές βροχές!

LIKE US ON FACEBOOK

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται την Πέμπτη στα βόρεια της χώρας.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος ο καιρός της Πέμπτης, όμως, βαθμιαία θα εμφανιστούν παροδικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 ως 4 μποφόρ, ενώ στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Πέμπτη:

Για την Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Στην Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και από το βραδύ και στο Ιόνιο, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ως 3 μποφόρ, στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί ως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 33 βαθμούς Κελσίο (σημ: στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, ως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 16 και 35 βαθμών Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα.
Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 ως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 31 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved