Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ο καιρός την Κυριακή είναι ιδανικός για βόλτες! Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, τοπικά το πρωί στα νότια έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Κυριακή:

Στην Αττική αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Θα φυσούν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι από το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης γενικά αίθριος καιρός, με βορειοδυτικούς ανέμους, εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 2 βαθμούς έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για την σεισμόπληκτη Ζάκυνθο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες και βαθμιαία αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες προβλέπονται για τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό έως 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, έως  3 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί, μέχρι 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, τοπικά, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. (σημ: στα βόρεια, τοπικά, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Θα φυσούν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, τοπικά έως 6 μποφόρ το πρωί. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 9 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Διαβάστε τον καιρό για τα Χριστούγεννα:

Χριστούγεννα με χιόνια και κρύο! | Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού