Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο | Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν;

LIKE US ON FACEBOOK

Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας. Κι ενώ όλοι περιμένουμε μήπως και φτιάξει ο καιρός και ξεχυθούμε στις παραλίες, μάλλον δεν θα μας κάνει τη χάρη, τουλάχιστον όχι σε όλους!

Το νέο έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ κάνει λόγο για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Όπου φύγει- φύγει οι Αθηναίοι

Παρά τον καιρό, ο οποίος σε αρκετές περιοχές δεν προσφέρεται για μπάνιο -αν και σταθεροποιείται σταδιακά- στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει μεγάλη κίνηση ήδη από το πρωί της Παρασκευής. 

Συγκεκριμένα, απ’ το πρωί της Παρασκευής παρατηρείται μεγάλη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στο Λιμάνι του Πειραιά. Μάλιστα, γύρω στις 07.30 το πρωί, σύμφωνα με το χάρτη κίνησης της Google, οι μόνοι δρόμοι στο λεκανοπέδιο που παρουσίαζαν αυξημένη κίνηση, ακόμη και μποτιλιάρισμα, ήταν εκείνοι που οδηγούσαν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, όλη την ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 27 δρομολόγια. Επομένως, μάλλον η κίνηση θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και καλό θα ήταν όσοι ταξιδεύουν να ξεκινήσουν νωρίτερα από το σπίτι σου ώστε να είναι τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου.

Photo: INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved