Φθινοπωρινός ο καιρός την Παρασκευή με βροχές και ανέμους

LIKE US ON FACEBOOK

Ο καιρός την Παρασκευή αναμένεται να έχει τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Φθινοπωρινός ο καιρός την Παρασκευή! Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Παρασκευή:

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους  θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια 7 και πιθανώς  8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved