Χωρίς τέλος τα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ | Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

LIKE US ON FACEBOOK

Η κακοκαιρία Αντίνοος δεν έχει τέλος και όλο και περισσότερες περιοχές πλήττονται από βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Η ΕΜΥ εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Η κακοκαιρία Αντίνοος θα είναι πιο έντονη απ’ το απόγευμα της Τρίτης, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους ισχυρούς ανέμους. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την Αττική το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη.

Aρχικά, η κακοκαιρία θα πλήξει την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και  πιθανώς πρόσκαιρα την Κεντρική Μακεδονία. Ωστόσο, από τις βραδινές ώρες της Τρίτης θα πληγούν επίσης η  Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς  την Τετάρτη οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από τα έντονα φαινόμενα θα επηρεαστούν:

  • Αύριο Τρίτη από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και  πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η  Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς  την Τετάρτη οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

  • Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα  στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα  περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
  • Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα  της Τρίτης προς την Τετάρτη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον καιρό για σήμερα, Δευτέρα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved