Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου δεν μας κάνουν τη χάρη να απολαύσουμε λίγο ακόμα το Καλοκαίρι μας και μας βάζουν απότομα σε φθινοπωρινό mood. Τι εννοούμε; Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού απ’ την ΕΜΥ. Δυστυχώς.

Ναι, ο καιρός χαλάει και τη θέση του ήλιου παίρνουν σύννεφα, χαλαζοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού απ’ την ΕΜΥ.

Αλλά μην ανησυχείς γιατί θα κρατήσει για λίγο η επιδείνωση του καιρού, Δευτέρα και Τρίτη.

Κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού:

Θα επηρεαστούν:

Αύριο Δευτέρα (27-08-2018):

Μέχρι και τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και η δυτική Στερεά Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανόμενης και της Αττικής), η Εύβοια και η Πελοπόννησος.

Την Τρίτη (28-08-2018):

Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου Μέχρι και τις απογευματινές ώρες η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανώς η ανατολική και νότια Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Photo: unsplash/Erik Witsoe