Άστατος θα είναι γενικά ο καιρός τη Δευτέρα. Λίγες νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια αναμένονται. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Αναλυτικά ο καιρός τη Δευτέρα:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί, με ένταση τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: Στην δυτική Μακεδονία θα δείξει 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ:  Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Θα φυσούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 12 έως τους 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, έως τους 22-23 βαθμούς).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Θα φυσούν βοριάδες, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).