Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία | Πού θα βρέξει

LIKE US ON FACEBOOK

Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη, όμως υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά, τις πρωινές ώρες.

Ο καιρός την Πέμπτη ευνοεί τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός την Πέμπτη:

Για την Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο θα φυσούν από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 18 έως 36 βαθμούς, κατά τόπους έως 37 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα φυσούν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 18 και 36-37 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στα ανατολικά, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved