Αλλάζει ξανά ο καιρός την Πέμπτη | Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

LIKE US ON FACEBOOK

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται την Πέμπτη στα ανατολικά και τα νότια.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός την Πέμπτη θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο, αναμένονται νεφώσεις, αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη έως 7 μποφόρ και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός την Πέμπτη:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, με ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5-6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στα νότια. Θα φυσούν ανατολικοί άνεμοι, 5 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, 6 με 7 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά 8 μποφόρ.  Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 11 και 16 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, τοπικά στο βόρεια έως 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved