Η δουλειά μου είναι να γράφω. Μπορεί να έχεις καταλάβει ότι όταν γράφω για ανθρώπους που μου δίνουν έμπνευση είναι το καλύτερό μου. Προχθές έγραψα για τον Barack Obama και όσο έγραφα είχα αυτήν την αίσθηση της ευφορίας και της ευτυχίας. Δεν ξέρω αν αισθάνεσαι παρόμοια συναισθήματα κάθε φορά που διαβάζεις ιστορίες που δίνουν έμπνευση, κάθε φορά που ακούς για τις ιστορίες που κουβαλούν πετυχημένοι άνθρωποι όπως συμβαίνει και σε εμένα. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία βρήκα ποιοι είναι οι λόγοι που μας αρέσουν αυτά τα εμπνευστικά κείμενα.

Μένουμε Σπίτι

Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνη μου

Μου αρέσει πολύ να ακούω τις ιστορίες των ανθρώπων και ειδικά των ανθρώπων που θαυμάζω. Θέλω να μάθω τα πάντα για εκείνους. Πώς έφτασαν εδώ που είναι σήμερα. Τι χρειάστηκε να θυσιάσουν για να τα καταφέρουν , πώς δούλεψαν, με ποιες μεθόδους; Δεν είμαι η μόνη που θέλω να πετύχω σε αυτή την ζωή. Τόσοι άνθρωποι πριν από εμένα και μετά από εμένα ήρθαν εδώ για έναν σκοπό για κάποιον λόγο. Το να βρούμε το σκοπό της άφιξής μας και να τον κυνηγήσουμε είναι ένα μεγάλο στοίχημα γι’αυτή τη ζωή.

Η δέσμευση των 6 εβδομάδων που θα σου φέρει εγγυημένα θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή σου


Ανακτώ την πίστη στη σκληρή δουλειά και στα θαύματα

Διαβάζεις μια ιστορία ενός ανθρώπου που τα κατάφερε παρόλα τα προγνωστικά, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και αγνοώντας τις Κασσάνδρες ακούγοντας μόνο την φωνή μέσα τους που τους όριζε να μην σταματήσουν αν δεν φτάσουν εκεί που προορίζονται να φτάσουν. Δεν τα παράτησαν, έφτασαν και μας προσφέρουν με τα τσουβάλια έμπνευση για να συνεχίσουμε και εμείς και να μην τα παρατήσουμε αν δεν φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας.

Μαθήματα που πήρα από τη ζωή των άλλων

Βλέποντας έναν επιτυχημένο άνθρωπο τον θαυμάζουμε για όλα όσα έχει καταφέρει, για τα επιτεύγματά του, για την τελική εικόνα που βλέπουμε σήμερα. Δεν γνωρίζουμε όμως τι χρειάστηκε να θυσιάσει για να φτάσει σε αυτή τη θέση σήμερα. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει μια υπέροχη ιστορία που τον συντροφεύει, αν τον ρωτήσεις μπορεί να μάθεις και εσύ τι χρειάστηκε να κάνει για να πετύχει.

Η αποτυχία είναι το βασικό σκαλοπάτι προς την επιτυχία

Η επιτυχία δεν έρχεται κατά τύχη και δεν έρχεται με την πρώτη προσπάθεια. Δεν γνωρίζω κανέναν που να έφτασε στον τελικό προορισμό του χωρίς να προσπάθησε και να μην απέτυχε στη διαδρομή. Είναι πολύ φυσιολογικό το να αποτύχουμε και το βλέπουμε από τους ανθρώπους που μας δίνουν έμπνευση. Παρόλο που απέτυχαν συνέχισαν και δεν τα παράτησαν εξαιτίας των απορρίψεων.

Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου.

Ουίνστον Τσώρτσιλ


Διευρύνθηκε το όραμά μου για τη ζωή

Οι ιστορίες που δίνουν έμπνευση με όλους εκείνους τους ανθρώπους που τα κατάφεραν παρά τις όποιες αντιξοότητες μας θυμίζουν ότι το όραμα και η επίτευξη είναι μπροστά μας και αφού τόσοι άνθρωποι που πέρασαν από αυτόν τον κόσμο τα κατάφεραν τόσο καλά, μπορεί να τα καταφέρουμε και εμείς εξίσου καλά! Αρκεί να μην τα παρατήσουμε ποτέ. Γιατί σε αυτήν τη ζωή δεν χάνει εκείνος που απέτυχε αλλά εκείνος που δεν τα παράτησε!

Είσαι πολύ καλύτερη από ό,τι πιστεύεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News