Ξύπνησες και είναι μια από εκείνες τις ημέρες που τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Στο αφεντικό σου συνεχώς κάτι φταίει, οι συνάδελφοί σου έχουν ένα passive- aggressive ύφος, ενώ μόλις έμαθες και κάποια άσχημα νέα… Τι άλλο θέλεις για να χαρακτηρίσεις αυτή τη μέρα δύσκολη; Το καλό είναι ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να μας δώσουν δύναμη και κουράγιο σε κάθε τέτοια μέρα. Ας μιλήσουμε για 5 TEDx ομιλίες που θα σου δώσουν έμπνευση!

Δες εδώ τον απλό τρόπο για να φτιάξει η διάθεσή σου μέσα σε 5 λεπτά!

Αυτές οι δύσκολες μέρες μπορεί για κάποιους να είναι πιο συχνές και για άλλους πιο σπάνιες, αλλά όταν συμβαίνουν ίσως δεν μπορείς να βρεις κάτι να πιαστείς ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Εμείς έχουμε βρει μια… θεραπεία κι αυτή δεν είναι άλλη απ’ τις ομιλίες στο TED που καταφέρνουν πάντα να μας δώσουν τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα!

5 TEDx ομιλίες που θα σου δώσουν έμπνευση σε κάθε δύσκολη μέρα

Αυτές οι 5 ομιλίες θα μιλήσουν στην καρδιά σου και αναφέρονται σε 5 διαφορετικά συναισθήματα! Όποιο συναίσθημα κι αν σε κατακλύζει αυτή τη στιγμή, θα μπορέσεις να το ανακουφίσεις παρακολουθώντας το κάθε video!

Αν λυπάσαι τον εαυτό σου: Living Beyond Limits

Αν αισθάνεσαι εξάντληση: Your Elusive Creative Genius

Αν αισθάνεσαι θλίψη: Your Elusive Creative Genius

Αν αισθάνεσαι μοναξιά: A Virtual Choir 2,000 Voices Strong

Αν σε έχει κυριεύσει το άγχος: How to Make Stress Your Friend

Οι ομιλίες στο TED που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε κρίση στη ζωή σου (Videos)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News