Υπάρχουν κάποιες μέρες που ό,τι και να κάνεις, τα βλέπεις όλα μαύρα. Τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία τη ζωή. Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά τις έχουμε όλοι. Είναι μέρος της ζωής μας. Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως, εκείνες τις στιγμές για να πάρουμε κουράγιο και να νιώσουμε έστω και λίγο καλύτερα;

Αν σήμερα νιώθεις ότι δεν την παλεύεις, ότι τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει κουράγιο και ότι δεν έχεις από πού να πιαστείς, διάβασε αυτές τις 10 φράσεις που ελπίζουμε να σε βοηθήσουν.

15 φράσεις που θα σου καθαρίσουν το μυαλό στο λεπτό!

10 σκέψεις που θα σου δώσουν κουράγιο όταν τα βλέπεις όλα μαύρα

  1. Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, ακόμα κι αν δεν είναι αυτή τη στιγμή δίπλα σου, απέχουν ένα τηλεφώνημα μακριά.
  2. Όπως το άσπρο γίνεται μαύρο, έτσι συμβαίνει και το αντίθετο.
  3. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό που αισθάνεσαι τώρα, να θυμάσαι πως δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα αποτελεί απλά μια ανάμνηση.
  4. Μπορεί να απογοητεύεσαι και να θες να σταματήσεις να προσπαθείς, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι αν δεν προσπαθήσεις η αποτυχία θα είναι δεδομένη.
  5. Όλα τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αρκεί να το πιστέψεις και να μην σταματήσεις να μάχεσαι γι΄ αυτά.
  6. Ένα εμπόδιο μπορεί να είναι ένα εμπόδιο. Αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι.
  7. Αν αλλάξεις απλά τον τρόπο που σκέφτεσαι, μπορεί να ξεκινήσεις να αλλάζεις τον κόσμο!
  8. Μετά τη βροχή βγαίνει πάντα ουράνιο τόξο. ΠΑΝΤΑ.
  9. Η ευτυχία δεν έρχεται απλά μια μέρα και σου χτυπάει την πόρτα. Προκύπτει απ’ τις πράξεις σου. Οπότε μην χάνεις χρόνο και επένδυσε σε αυτές.
  10. Είναι οκ το να μην νιώθεις καλά. Μπορείς να έχεις μαύρες μέρες. Απλά μην τις αφήνεις να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

6 αλήθειες για τη ζωή σου αυτή τη στιγμή

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News