Οι συγκινητικές ιστορίες και οι εικόνες των συνανθρώπων μας στην Ουκρανία συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δίπλα τους πέφτουν βόμβες και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτή την φορά, ένα μικρό αγόρι εθεάθη «ερωτευμένο» με τη μουσική του και την τέχνη του σε ένα περιβάλλον μίσους. Το μικρό παιδί προσπάθησε να σκεπάσει τους ήχους του πολέμου βυθίζοντας το λόμπι ενός ξενοδοχείο στο Χάρκοβο στις νότες της μουσικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό αγόρι ξεκίνησε να παίζει πιάνο μόλις τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να προχωρούν προς την πόλη. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται, με τον ουκρανικό στρατό να δίνει μάχες σε διάφορες πόλεις της χώρας. Το κέντρο των επιχειρήσεων έχει μεταφερθεί πλέον στην ουκρανική πρωτεύουσα και το Κίεβο βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας.

«Ξύπνησα από μια μεγάλη έκρηξη σήμερα. Κατάλαβα ότι ήταν πόλεμος»: Το εφιαλτικό πρόσωπο του πολέμου μέσα από τα μάτια των Ουκρανών

Νεαρό αγόρι παίζει πιάνο σε ξενοδοχείο στο Χάρκοβο εν μέσω του πολέμου Ουκρανίας – Ρωσίας

«Το νεαρό αγόρι βρίσκεται στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Χάρκοβο και παίζει μια θλιβερή σύνθεση πιάνου καθώς τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στην πόλη και την καταστρέφουν», αναφέρει ένα χρήστης στο Twitter.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον εαυτό τους με μουσική, αλλά αυτές οι εικόνες και οι στιγμές που ζουν οι άνθρωποι στην Ουκρανία θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας. Το μικρό αγόρι παίζει πιάνο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, ενώ συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί από τη Ρωσία. Μία κατάσταση που δε θα έπρεπε να υπάρχει. Αυτό το παιδί, αντιθέτως, θα έπρεπε να τρέχει με τους φίλους του ελεύθερο στους δρόμους της Ουκρανίας ή θα έπρεπε να κάνει μαθήματα πιάνου με την δασκάλα του για να εξελίξει το ταλέντο του, αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένο σε ένα ξενοδοχείο ανησυχώντας για την ζωή του.

Πώς μπορώ να προσφέρω βοήθεια στην Ουκρανία;

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Twitter από τη σκηνοθέτη και δημοσιογράφο της Washington Post, Whitney Leaming, που καλύπτει τα γεγονότα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σκύλοι στον πόλεμο: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως τα σκυλιά θα είναι οι παντοτινοί φίλοι του ανθρώπου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News