Η πρωινή ρουτίνα μοιάζει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσεις τη μέρα σου όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγικότητά μας είναι στα καλύτερά της την ημέρα, αλλά τι συμβαίνει όταν μιλάμε για τη δημιουργικότητα; Ποια είναι η πιο δημιουργική ώρα της ημέρας και πώς θα μπορούσες να την εκμεταλλευτείς ώστε να αντλήσεις έμπνευση;

Λόγω του τρόπου με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει, οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε μια ρουτίνα που λέει ότι κάνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας υπό το φως του ήλιου και κοιμόμαστε το βράδυ. Ξυπνάμε, πηγαίνουμε στη δουλειά μας και συνεχίζουμε την καθημερινή μας ρουτίνα μέχρι να δύσει ο ήλιος. Έπειτα, ξεκινάει ένας δεύτερος χρόνος μέσα στην ημέρα μας, όπου αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τον ύπνο.

Όμως, η πραγματικότητα είναι πως η πιο δημιουργική ώρα της ημέρας δεν είναι αυτή που πιστεύουμε… Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, τη νύχτα είμαστε πιο δημιουργικοί!

Η νύχτα εμπνέει και απελευθερώνει τη δημιουργικότητα κάνοντας…  #CHARGEBEYOND! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να ζήσει όσα έχει να σου προσφέρει η νύχτα!

Άλλωστε, η φράση «Inspiration Never Sleeps» powered by Vuse εκφράζει ακριβώς αυτό!

Η εξάντληση που νιώθουμε στο τέλος της ημέρας μπορεί όντως να προωθήσει τη δημιουργικότητα γιατί εκείνη την ώρα ηρεμούν μέρη του εγκεφάλου σου που ίσως σε κάνουν να την περιορίζεις.

Για παράδειγμα, όταν σκέφτεσαι και υπεραναλύεις στο μυαλό σου πράγματα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, πιθανόν η λογική σου να σε κρατάει πίσω. Απ’ την άλλη, τη νύχτα δεν ανησυχείς ώστε να είναι όλα τέλεια και να μην χάσεις τα deadlines, απλά δημιουργείς!

Ο εγκέφαλός σου, μπορεί να αποδεχτεί ιδέες και μονοπάτια σκέψης που διαφορετικά θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν απ’ το μυαλό σου. Τώρα μάλιστα που τα βράδια μας ζωντάνεψαν ξανά με τις εξόδους να είναι και πάλι δυνατές, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να αφήσεις την δημιουργικότητά σου να οργιάσει!

Για ποιους άλλους λόγους η νύχτα είναι η πιο δημιουργική ώρα της ημέρας;

Σκέψου πόσα πράγματα μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή όταν προσπαθείς να επικεντρωθείς σε κάτι τις ώρες της δουλειάς σου και πόσοι λιγότεροι περισπασμοί υπάρχουν το βράδυ! Όταν καθίσεις να αφιερωθείς στο επόμενο μυθιστόρημά σου, στο να γράψεις ένα τραγούδι ή να πειραματιστείς με μια νέα συνταγή τη νύχτα, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή! Σίγουρα δεν είναι η ώρα που θα έρθει ένα email απ’ τη δουλειά ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι το αφεντικό σου.

Κι αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων που είναι πιο δημιουργικοί τη νύχτα, έχουμε!

Η καμπάνια «Inspiration Never Sleeps» powered by Vuse, του προϊόντος της χρονιάς στην κατηγορία του*, είναι η απόδειξη πως οι ιστορίες αγαπημένων ανθρώπων δίνουν έμπνευση!

Ο performer Light δηλώνει πως η έμπνευσή του έρχεται όταν πέσει το σκοτάδι, ενώ η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη ανακαλύπτει καλύτερα κάθε χαρακτήρα που καλείται να ενσαρκώσει το βράδυ! Για τη Josephine, η νύχτα την κάνει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή! Η νύχτα δίνει έμπνευση στον DJ Pitsi για να δημιουργεί τους πιο catchy ρυθμούς και ο YouTuber Eponimos φτιάχνει το βράδυ τις πιο viral ιστορίες! Όπως δηλώνει και η fashion blogger Στέλλα Πάσσαρη, στη νύχτα βρίσκει έμπνευση για τα πιο σαγηνευτικά looks!

Ακόμα, λοιπόν, κι αν αισθάνεσαι πιο παραγωγικός την ημέρα, άφησε την δημιουργικότητά σου ελεύθερη τη νύχτα αν θέλεις να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου!

Μάθε περισσότερα για την ενέργεια «Inspiration Never Sleeps» powered by Vuse και δες πώς μπορείς να κερδίσεις δώρα που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητά σου!

*Το Vuse ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία του. Βάσει ανεξάρτητης έρευνας καταναλωτών που διεξήγαγε η IRI σε μια ομάδα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

#CHARGEBEYOND #Inspirationneversleeps #inspiration #creativity

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News