Το νοσοκομείο παίδων στο Μιλάνο είχε μια πραγματικά ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη για τους μικρούς του ασθενείς! Ξαφνικά ο Hulk, ο Superman και ο Batman βρέθηκαν κρεμασμένοι μπροστά στα παράθυρο των παιδιών και τους έκαναν μία μίνι επίσκεψη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Covid, προσφέροντας χαρά, χαμόγελα και αγάπη.

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο San Paolo στο Μιλάνο δέχτηκαν έναν απρόσμενο επισκέπτη. Ακροβάτες μεταμφιεσμένοι σε υπερήρωες κρεμάστηκαν με σχοινιά από την οροφή για να εκπλήξουν τα παιδιά – και να αποτίσουν φόρο τιμής στο προσωπικό του νοσοκομείου που μάχεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Γονείς γίνονται Spiderman σκαρφαλώνοντας τοίχους για να δώσουν σκονάκια στα παιδιά τους!

Όλοι οι υπάλληλοί έχουν επιδείξει επαγγελματισμό τα τελευταία δύο χρόνια και δεν τα παράτησαν ποτέ. Επομένως, εκτός από την ψυχαγωγία των παιδιών, το πιο σημαντικό μήνυμα είναι να ευχαριστήσουν τους ήρωες της καθημερινότητας, λέει ο Matteo Stocco, ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου San Paolo, στο δελτίο τύπου σύμφωνα με το Publimetro.

Super ήρωες σε νοσοκομείο για παιδιά: «Το πιο δυνατό συναίσθημα»

Μέσα από το παράθυρο, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να χαιρετήσουν τον Spider-Man, τον Captain America και τους υπόλοιπους super ήρωες που μέχρι τώρα είχαν δει μόνο στις ταινίες. Στη συνέχεια, οι «υπερήρωες» επισκέφτηκαν την παιδική κλινική και μοίρασαν αγκαλιές και αγάπη στους μικρούς ασθενείς.

Ο Jack Sparrow έκανε έκπληξη σε παιδάκια στο νοσοκομείο | Photo – Video

«Είναι ένα πολύ έντονο συναίσθημα να βλέπεις πόσο δυνατά και αισιόδοξα είναι αυτά τα παιδιά. Αυτό που βιώνουν είναι πολύ χειρότερο από αυτό που βιώνουμε εμείς οι μεγάλοι καθημερινά», δήλωσε ένας από τους ακροβάτες. «Θέλαμε απλώς να τους δώσουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μια ανάμνηση που θα θυμούνται με μεγάλη χαρά για πάντα», συνέχισε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News