Σε μια κοινωνία που παρουσιάζει την εγκυμοσύνη ως μια φάση της ζωής στρωμένη με ροδοπέταλα και την μητρότητα ως “την ομορφότερη εμπειρία στην ζωή μιας γυναίκας” παραβλέποντας τις δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα, οι stars του εξωτερικού βγαίνουν μπροστά και δίνουν δύναμη σε πολλές γυναίκες. Οι διάσημες που μίλησαν για τις δυσκολίες της μητρότητας δεν είναι λίγες. Είτε δείχνοντας την ρεαλιστική εικόνα του σώματός τους κατά την εγκυμοσύνη, είτε θηλάζοντας δημόσια τα μωρά τους είτε βγάζοντας φωτογραφίες με το θήλαστρο που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους αυτές οι γυναίκες θέλουν να σου υπενθυμίσουν πώς ότι σου συμβαίνει σε αυτήν την φάση της ζωής σου είναι φυσιολογικό.

Mommy diaries: Oι μεγάλες προσδοκίες

Διάσημες που μίλησαν για τις δυσκολίες της μητρότητας

Κανονικοποιώντας την λιγότερο προβαλλόμενη πραγματικότητα της μητρότητας, αυτές οι γυναίκες μάχονται ενάντια στα ταμπού, πυροδοτούν σημαντικό διάλογο και, με το παράδειγμά τους, ενδυναμώνουν άλλες μητέρες θέλοντας να σου θυμίσουν πως δεν είσαι μόνη. Στις καθημερινές δυσκολίες, τους σωματικούς πόνους, τις συναισθηματικές εξάρσεις, τα εμπόδια για μια εργαζόμενη μητέρα όλες μαμάδες του κόσμου είναι ίσες.

Ilana Glazer

“Τον τάιζα με θήλαστρο τις προηγούμενες τρεις βδομάδες, εντάξει;”

Ashley Graham

“Παλιά έστελνα mail ενώ ήμουν στο ταξί, τώρα βγάζω το γάλα μου πριν εκραγεί το στήθος μου”.

Amy Schumer

“Πέντε εβδομάδες. Εσώρουχο μιας χρήσης για πάντα!”.

Pink

“Το περπάτημα μας κάνει να διψάμε”.

Emily Ratajkowski

“Εάν φαίνεται σαν να θηλάζω όλη την ώρα είναι επειδή αυτό κάνω”.

Αmerica Ferrera

“Η μαμά επιστρέφει στην δουλειά, το μωρό και το θήλαστρο πάνε μαζί”.

Padma Lakshmi

Multi-tasking: level 💯. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που βοηθούν τις εργαζόμενες μητέρες να τα καταφέρουν! 💪🏽

Brooklyn Decker

“Ναι, είμαι σε ένα δωμάτιο και βγάζω το γάλα μου ενώ έξω μιλάνε. Ναι είναι χάλια. Αλλά ΝΑΙ αυτός είναι ο λόγος που είναι φοβερό να είσαι μέλος μιας γυναικείας νεοσύστατης εταιρείας. 178 εβδομάδες”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News