Σπουδαία μηνύματα απ’ τον Μαραθώνιο της Αθήνας! Μετά τον κύριο Στέλιο Πρασσά που στα 91 του χρόνια έτρεξε και πάλι, δότης και λήπτης μυελού των οστών τερμάτισαν χέρι-χέρι, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα ζωής!

Πρόκειται για δύο από τους χιλιάδες δρομείς που τερμάτισαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Καλλιμάρμαρο, οι οποίοι ξεχώρισαν και ο λόγος είναι συγκινητικός!

Ο ένας φορούσε μπλούζα που έγραφε «Δότης» και ο άλλος «Λήπτης». 

Ο Γιώργος Χρυσοστομάκης από τα Γιαννιτσά είχε δώσει ως εθελοντής δείγμα, με μια απλή μπατονέτα από την μύτη. Ο δεύτερος δρομέας, ο Νίκος, ήταν στην αναζήτηση για ξένο δότη με στόχο την μεταμόσχευση μυελού των οστών για να θεραπευτεί. 

Η ταυτοποίηση έγινε, μέσω παγκόσμιας δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, η δωρεά προχώρησε κι ο λήπτης που δέχτηκε την μεταμόσχευση μυελού των οστών σήμερα είναι πολύ καλά. 

Και οι δυο τους εξέφρασαν από κοινού την επιθυμία να γίνει άρση του απορρήτου της ταυτότητας τους και να γνωριστούν προσωπικά. 

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να τρέξουν μαζί στον Μαραθώνιο και μάλιστα τερμάτισαν χέρι-χέρι προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα δύναμης!

Οι εικόνες και τα μηνύματα έμπνευσης απ’ τον Μαραθώνιο είναι πάντα ιδιαίτερα και μας γεμίζουν δύναμη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News