Ένα τέλος βγαλμένο από ρομαντική ταινία είχε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ. Μετά από 80 χρόνια κοινής πορείας πέθαναν στην ηλικία των 100 χρόνων με λίγες ώρες διαφορά. «Μαζί για πάντα μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», ορκίστηκαν στον γάμο τους και πράγματι έτσι έγινε, δείχνοντας σε όλους εμάς ότι η πραγματική αγάπη δεν υπάρχει μόνο στις ταινίες και τα παραμύθια.

Ένα συγκινητικό happy-end είχε η σχέση του ζευγαριού. Περνώντας μια ζωή μαζί, το να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλον θα ήταν κάτι το ακατόρθωτο. Γι’ αυτό κι η μοίρα αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να φύγουν μαζί και να μην μείνει κάποιος πίσω. Με διαφορά 20 ωρών πέθαναν στην ίδια πτέρυγα του νοσοκομείου, δίνοντας ραντεβού να συνεχίσουν την αγάπη, αυτή την φορά στους ουρανούς.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι από το Οχάιο που πέθανε με μερικές ώρες διαφορά

ηλικιωμένο ζευγάρι από το Οχάιο
Melani Malicote

Πώς θα διαρκέσει ο γάμος περισσότερο; 7 συμβουλές για να τα βγάλετε πέρα όσα χρόνια κι αν είστε μαζί!

Ο Hubert και η June Malicote, και οι δύο 100 ετών, πέθαναν στις 30 Νοεμβρίου με λίγες ώρες διαφορά σηματοδοτώντας το τέλος του 81χρονων love story τους.

«Νιώθω θλίψη, αλλά δεν θα έπρεπε. Ποιος περιμένει να ζήσει μια τέτοια ζωή;», δήλωσε ο 76χρονος γιος τους, Sam Malicote. «Έφυγαν μαζί», πρόσθεσε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Sam, γιόρτασαν όλοι μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών. «Μετά την γιορτή, η μητέρα μου αρρώστησε και μπήκε στο νοσοκομείο». είπε ο ίδιος.

Κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου στην June, o Hubert ένιωσε μια αδιαθεσία και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να νοσηλευτεί για μέρες στο ίδιο δωμάτιο. «Ο πατέρας μου πέθανε επειδή του ράγισε η καρδία του», εξομολογήθηκε ο Sam.

Το μυστικό του ζευγαριού για έναν πετυχημένο γάμο

ηλικιωμένο ζευγάρι από το Οχάιο
Melani Malicote

Γεννημένοι και οι δύο τον Ιούλιο του 1922, ο Hubert και η June παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 1943. Αν και η επιστράτευση του Hubert στην Χαβάη, κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τους ανάγκασε να περάσουν μερικά χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλον, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο δεν ξαναχωρίστηκαν ποτέ, ούτε ακόμα και στον θάνατο. Απέκτησαν τρία παιδιά, 7 εγγόνια και 11 δισέγγονα.

Μιλώντας για την επιτυχία του πολύχρονου γάμου τους το ζευγάρι είχε αποκαλύψει ότι το μυστικό ήταν ότι δεν τσακώνονται ποτέ. Το ότι δεν καυγάδιζαν τους βοηθούσε στο να μην δημιουργηθούν «ρωγμές» στην σχέση τους, κρατώντας την αγάπη τους αγνή και δυνατή.

«Δεν καυγαδίσαμε ποτέ. Αν υπάρχει διαμάχη, μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείς για μερικά λεπτά. Μετά επιστρέφεις και αλλάζεις θέμα ή το λύνεις», είχε αναφέρει ο Hubert σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Hubert είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την πολυαγαπημένη του γυναίκα. «Είναι κάπως σαν αν δεν είμαστε μαζί, η ομάδα διαλύεται», είπε τον Ιούνιο. «Είχαμε μια υπέροχη ζωή».

Ο απόλυτος ορισμός της αγάπης: Οι γονείς απ’ τον Καναδά που δείχνουν όλο τον κόσμο στα παιδιά τους, προτού αυτά χάσουν την όρασή τους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News