Η Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα που έχει παλέψει με τον καρκίνο δίνει σε όλους μας έμπνευση. Η έμπνευση από τη Φώφη Γεννηματά που βάζει σε προτεραιότητα εκείνη και την υγεία της και αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρω για να κάνω αυτοεξέταση στο στήθος μου. Το πιο σημαντικό ραντεβού που δεν πρέπει να αμελούμε κάθε μήνα

Υγεία το αόρατο στέμμα πάνω από το κεφάλι μας

Όταν ακούς τη λέξη καρκίνος παθαίνεις ένα σοκ. Όταν μαθαίνεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος νοσεί, φοβάσαι, θυμώνεις, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Η Φώφη Γεννηματά, έζησε την μάχη των γονιών της, τους οποίους έχασε πολύ νέους και τους δύο από καρκίνο και με διαφορά επτά μηνών. Το να χάνεις τους γονείς σου τόσο νέος και με τέτοιον τρόπο είναι πολύ δύσκολο.

Ξαφνικά μια μέρα μαθαίνεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως δήλωσε η ίδια στο παρελθόν, ο τρόπος που πάλεψαν οι γονείς της με τον καρκίνο και το mindset που είχαν ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για τη ζωή της.

Η υγεία μας είναι προτεραιότητα αλλά συχνά το καταλαβαίνουμε, αν κάτι συμβεί. Είναι ένα αόρατο στέμμα που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας.

7 celebrities ανοίγουν την καρδιά τους και μοιράζονται μαζί σου τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Άνθρωποι

Τρέχουν όλοι να ευχηθούν περαστικά την Φώφη Γεννηματά, ίσως έπρεπε να γίνει αυτό το περιστατικό για να καταλάβουν ότι η κυρία Γεννηματά είναι σωστό παλικάρι και στον πολιτικό στίβο και στην ζωή της και έχει παλέψει πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Δεν χρειάζεται να συμβεί μια ασθένεια για να θυμηθούμε την ανθρώπινη πλευρά μας. Στην πολιτική οι μάχες και οι διαξιφισμοί δεν είναι υποχρεωτικό να γίνονται με τόσο άγαρμπο τρόπο θεωρώντας ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι είναι άτρωτοι. Δεν είναι άτρωτοι, όπως κανένας άνθρωπος δεν είναι.

«Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά, η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε, μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα»

Η έμπνευση που μου δίνει η Φώφη Γεννηματά

Ανεξάρτητα από την πολιτική παράταξη που ανήκει λαμβάνω έμπνευση από τη Φώφη Γεννηματά. Γιατί είναι γυναίκα που παλεύει παλικαρίσια και στον πολιτικό στίβο και για την υγεία της και για όσα θέλει και πρεσβεύει. Μοιάζει με έναν άνθρωπο που έχει παλέψει πολύ για όσα ήθελε και τελικά δεν ήρθε τίποτα εύκολο.

Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στην κυρία Φώφη Γεννηματά και να έχει δύναμη.

Motivational quotes για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνουν δύναμη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News