Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη φιλία! Όταν σκεφτόμαστε τους φίλους μας συχνά νιώθουμε να γεμίζει η καρδιά μας από αγάπη. Κάποιοι φίλοι μας είναι δίπλα μας σε όλη μας την πορεία και μαζί έχουμε μοιραστεί κάποιες από τις πιο όμορφες, αστείες, τρελές, μα και στενάχωρες στιγμές. Μαζέψαμε 8 ατάκες για τη φιλία που θα σε κάνουν να θέλεις να μοιραστείς αυτό το άρθρο με την καλύτερή σου φίλη!

έρευνα για τις φιλίες

Οι αληθινοί φίλοι δε χρειάζεται να είναι κάθε μέρα μαζί, η φιλία κάποιες φορές δένει με τη απόσταση, όπως και όλες οι σχέσεις. Δένει με τα χρόνια. Είναι τόσο ωραίο το να μεγαλώνουμε μαζί με τους φίλους μας. Μοιάζει με το παλιό κρασί που ο χρόνος το ωριμάζει.

Κράτα χώρο και για τους νέους ανθρώπους που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μεγαλώνοντας αλλά μην ξεχνάς ποτέ και τους φίλους που σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή. Ο άνθρωπος που μοιράζεται τη ζωή του με φίλους είναι ένας πραγματικά πλούσιος άνθρωπος.

8 ατάκες για τη φιλία:

  1. «Είναι φίλος μου όποιος μιλάει καλά για εμένα πίσω απ’την πλάτη μου» Thomas Fuller
  2. «Φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε» Ανώνυμος
  3. «Φίλος σου είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εσένα και παρόλα αυτά ακόμα του αρέσεις» Ανώνυμος
  4. «Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει την απόλυτη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου» Jim Morrison
  5. «Κανείς δε θα επέλεγε να ζει δίχως φίλους κι ας είχε όλα τα υπόλοιπα αγαθά» Αριστοτέλης
  6. «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα φτιάξω όλα σου τα προβήματα, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι δε θα τα αντιμετωπίσεις μόνος» Ανώνυμος
  7. «Οι σιωπές κάνουν τις πραγματικές συζητήσεις μεταξύ φίλων. Αυτό που μετράει δεν είναι να μιλάς, αλλά να μη χρειάζεται να μιλήσεις» Ανώνυμος
  8. «Δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από τη φιλία. Ανώνυμος

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News